Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 24 septembrie. Cupa României este mirajul echipelor mici

dinamo
dinamo

Toate speră la ceva, unele speră să joace cu echipe de primă divizie, altele visează cu ochii deschiși la locul de Europa League, dar în acest an, cel puțin FCSB și-a declarat intenția de a câștiga acest trofeu. Meciul dintre UTA și Dinamo este capul de afiș.

Biletul Zilei, 24 septembrie. Mititelu revine pe Oblemenco

  • FC „U” Craiova, echipa lui Mititelu, a tot bătut monedă că vrea să se întoarcă acasă, adică pe centralul din Craiova. Vom vedea în această seară câți dintre olteni vor ajunge la meciul acestei echipe, pentru că mâine are loc și meciul echipei lui Pițurcă. Suntem tare curioși să vedem raportul de forțe. Credem că Piți a fost de acord cu acest meci pe Oblemenco, pentru a demonstra ceva.
  • Universitatea Cluj și-a revenit un pic, „U” a obținut o victorie în ultima etapă de Liga 2, după ce a dispus de Petrolul, scor 4-0. Având în vedere situația din clasament, este clar că „U” nu prea are vreun gând serios în Cupa României. Totuși, există o diferență, iar aceasta este în favoarea celor de la „U”.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Arădenii au șanse în meciul cu Dinamo

  • UTA este într-un moment excelent, echipa lui Balint reușește niște meciuri extrem de bune în liga secundă. Pe bună dreptate, UTA își face planuri de a merge mai departe în această competiție. Arădenii au un lot foarte bun, iar experiența lui Balint este picul de putere pe care îl primesc jucătorii pentru a face diferența.
  • Uhrin a reușit să aducă un pic de bucurie la Dinamo, un pic de liniște și un strop de speranță. Probleme pot apărea dacă nu se leagă victoriile. După meciul de la Giurgiu, Dinamo este obligată să câștige partida de la Arad.
  • Turris este una dintre surprizele fotbalului românesc, echipa din Măgurele a defilat în Liga 3, iar acum face același lucru în Liga 2. Nu știm exact rețete succesului de la Turris, dar pare că totul este foarte bine structurat. Clinceniul a obținut o victorie mare la Voluntari, iar acum privește altfel duelul cu Turris.

Biletul zilei din 24.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare