Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei (25.01.2022). Trei meciuri din Anglia pentru cota 2.92

Ziua de marți ne aduce câteva meciuri interesante, unele dintre ele fiind în Championship, a doua competiție ca importanță din Anglia.

1.81, cea mai mare cotă de pe bilet

Primul meci de pe bilet este cel dintre Luton și Bristol, două echipe interesante, care reușsesc mereu să ofere spectacol când intră pe teren. Cele două sunt vecine în clasament, gazdele fiind clasate pe 13, iar oaspeții pe 16. Luton joacă bine pe teren propriu și nu are prea mulți absenți, așa că ne așteptăm să vedem o victorie.

Continuăm cu meciul Birmingham – Peterborough, două echipe aflate în subsolul clasamentului. Gazdele vin după o victorie cu Barnsley, în timp ce oaspeții au trei înfrângeri la rând. Nu credem că gazdele au cum să piardă acest meci.

QPR ia un punct

Închidem biletul cu partida dintre QPR și Swansea, unde avem cota 1.31 pentru o dublă în favoarea gazdelor, clasate pe locul patru în clasament, cu 47 de puncte. Forma este incredibilă, patru victorii la rând, în timp ce Swansea este pe 17, cu doar 12 puncte peste prima echipă aflată sub linie.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate