Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (25.03.2022). Miza pe favorite pentru câștig

Selecționata Elveției sub 21 de ani poate câștiga 3 puncte importante în fața celei din Țara Galilor

Biletul zilei de vineri conține două evenimente pe care vom paria. Ambele vin de la calificările naționalelor sub 21 de ani pentru Campionatul European din 2023. 

Elveția poate obține a șasea victorie în 7 meciuri

Primul meci de pe bilet este cel dintre Elveția și Țara Galilor, care va începe la ora 20:00, ora României. Elvețienii conduc grupa, cu 16 puncte obținute în cele 6 partide jucate, singurul egal venind contra Olandei, cea de a doua echipă cu șanse la locul 1. Țara Galilor are șanse reale cel mult la locul 3, pe care se află acum selecționata Republicii Moldova, care are un punct în plus. Galezii ar avea șanse la locul 2, doar dacă ar câștiga partidele cu Elveția și Olanda, performanță greu de realizat. Pronosticul nostru pentru acest meci este că formația gazdă se va impune fără mari probleme, așa că adăugăm pariul „1” pe bilet, pentru cota 1.38.

Italia poate obține 6 puncte din partidele cu Muntenegru

Celălalt eveniment propus pentru biletul zilei este partida dintre Muntenegru și Italia. La fel ca în celălalt meci, Italia este favorită certă, și poate urca pe primul loc dacă câștigă duelul de diseară. Italia se află pe 2, cu 13 puncte obținute în 5 meciuri, în timp ce Suedia, ocupanta primei poziții, are 14 puncte obținute în 7 dueluri. Muntenegru are 7 puncte obținute în 7 meciuri, mult prea puțin pentru a putea emite pretenții în această grupă. Adăugăm pariul „2” pe bilet, pentru cota 1.52.

Biletul zilei (25.03.2022)

Biletul zilei (25.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate