Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 25 august 2019. Debutul lui Vintilă

Eduard Iordănescu

Știm că nu o să fie așa, că patronul de aceea a și făcut această mutare, ca să poată să se implice în continuare în viața echipei. Gazul nu face concesii.

Biletul Zilei 25 august 2019

Medieșenii au fost tare inspirați când l-au adus pe Iordănescu junior, acesta a dovedit că are valoare și că are minte. Chiar dacă a și lipsit câteva etape de pe banca tehnică, Gazul a continuat să evolueze bine și să adune puncte. Gaz Metan este neînvinsă până acum, are un bilanț de 3 victorii și 3 egaluri, iar golaverajul este unul foarte bun: 10-4. Ceea ce impresionează este jocul, fotbalul prestat de jucătorii conduși de Iordănescu este unul nivel înalt, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare la Mediaș.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul zilei din 25.08.2019

 

Biletul Zilei 25 august 2019

FCSB l-a numit pe Bogdan Vintilă în postura de antrenor (secund), acesta a fost adus la dorința expresă a patronului, patron ce nu a ținut cont de lista de antrenori primită de la Narcis Răducan. Vintilă nu are cu ce să vină la bucureșteni, experiența lui ca antrenor este zero, rezultatele sale ca antrenor sunt zero. Nu spunem asta pentru că avem ceva personal cu omul. Probabil că FCSB și Becali speră la chestii frumoase, dar din păcate pentru fotbalul românesc, nu îi vedem bine în acest tandem.

Iordănescu nu trebuie să aibă probleme în acest meci, Gaz Metan are o șansă bună de a câștiga împotriva FCSB-ului. Viitorul are trei rezultate de egalitate consecutive, acest lucru îl nemulțumește pe Hagi și acesta vrea o victorie din meciul de azi. Voluntariul s-a înscris cu șanse mari la retrogradare, nu prea îi vedem pe ilfoveni scăpând de acest lucru sezonul acesta. Cu o victorie, Hagi se apropie de Dan Petrescu și menține CFR-ul în joc de glezne.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii