Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 25 iunie 2020. Cota 2 din La Liga

Biletul Zilei 25 iunie 2020. Cota 2 din La Liga, unde pariem pe SD Eibar – Valencia CF şi Betis Sevilla – RCD Espanyol Barcelona. Prima partidă se joacă de la ora 20:30, în timp ce ultima se dispută o oră şi jumătate mai târziu.

Biletul Zilei 25 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 25 iunie 2020 este cel dintre Eibar şi Valencia, unde mizăm pe un GG. Gazdele au nevoie toate punctele puse în jos pentru că se află doar la trei puncte de zona retrogradării. Oaspeţii se află foarte aproape de locurile de Europa League şi printr-o victorie ar pătrunde în primele şapte echipe din campionat.

Cota 2 din La Liga

  • Ultima partidă le pune faţă în faţă pe Betis şi Espanyol Barcelona. Mizăm pe forma de moment şi valorea mult mai mare şi pariem 1x. Nu credem că oaspeţii pot să obţină mai mult de un punct.
Biletul Zilei 25 iunie 2020. Cota 2 din La Liga

Biletul Zilei 25 iunie 2020. Cota 2 din La Liga

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii