Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 25 noiembrie. Viitorul sună bine!

viitorul fcsb
viitorul fcsb

Cam acesta era sloganul unei reclame de acum câțiva ani, iar acesta se potrivește la fix și pentru echipa lui Hagi. Acesta și-a lansat cartea despre clubul său, la zece ani de când a debutat cu Viitorul în fotbal. Constănțenii au devenit campioni, au câștigat Cupa României, iar în acest moment sunt în plină dezvoltare.

Biletul Zilei, 25 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Din cauza rezultatelor modeste din ultima vreme, Viitorul a căzut pe locul 4. Nu este departe de primele trei clasate, dar Hagi vrea mai mult de la băieții săi. Viitorul este neînvinsă în partidele de pe propriul teren, are un bilanț de 7 victorii și un rezultat de egalitate, cu un golaveraj de 26-7. Egalurile de la Clinceni și Hermannstadt, sunt și cele ce vor trage clubul constănțean în jos, atunci când o să se tragă linia pentru play-off.

Biletul Zilei, 25 noiembrie

  • Sepsi și-a pierdut farmecul de echipă solidă, dacă nu se trezește urgent la realitatea ligii 1, atunci totul o să revină la normalul din anii trecuți. Adică, Sepsi o să se întoarcă în liga secundă și se va pierde undeva în eter. Oaspeții au o singură înfrângere în partidele din deplasare, dar în același timp și o singură victorie. În rest egaluri pe bandă rulantă.
  • Villa vine după trei înfrângeri consecutive, destul de multe pentru o echipă care chiar joacă fotbal. Newcastle a legat două victorii consecutive, iar acest fapt a dat aripi „coțofenelor”. Vila avea o serie de patru rezultate pozitive pe propriul teren, da aceasta a fost întreruptă de Liverpool. Newcastle a obținut o victorie importantă în ultima deplasare, 3-2 la West Ham, dar deplasarea de azi este mult mai complicată.

Biletul zilei din 25.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare