Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 25 octombrie. Bergodi este din ce în ce mai singur

Bergodi

Antrenorul italian resimte o presiune imensă, a avut timp să-și facă lotul, a avut timp să antreneze echipa, dar rezultatele sunt din ce în ce mai slabe. Voluntari s-a salvat la baraj în ultima vreme, dar în contextul actual este tare greu de crezut că o să mai prindă acest baraj. Se inaugurează stadionul din Târgu Jiu.

Biletul Zilei, 25 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Sepsi este o echipă ok a campionatului, dar are parte de o evoluție extrem de slabă în ultima vreme. Meciuri pe care le are în mână, sunt pierdute cu seninătate de gazdele de azi. Sepsi a acumulat doar 6 puncte din partidele de acasă, și chiar dacă a pierdut doar două meciuri în tot sezonul actual, egalurile o trag în jos.
  • Sepsi a remizat în 9 etape, așa că poziția din clasament este una meritată. FC Volunatri are 9 înfrângeri în tot sezonul actual, a primit 26 de goluri, și chiar suntem curioși cât mai rezistă Bergodi la echipă. Italianul a pierdut complet hățurile, dar ceva îl menține în continuare la Voluntari, probabil că vreo clauză din contract.

Biletul Zilei, 25 octombrie

  • Meciul este unul esențial pentru oaspeți, dar și pentru Sepsi. Oaspeții au nevoie pare de puncte, iar acesta este singurul deziderat în acest retur. Sepsi, nu poate să se gândească la altceva în afara victoriei, dacă nici cu Voluntari nu câștigi acasă, atunci meriți să te afunzi în mocirla retrogradării.
  • Pandurii are datorii de 4 milioane de euro, dar a reușit să primească un stadion nou. Arena a fost construită de CNI, așa că Pandurii Târgu Jiu nu a participat cu absolut nimic. Totuși, un stadion nou poate aduce și ceva bani la echipă, așa că totul se poate schimba în bine.
  • „Șepcile roșii” nu bat pe nimeni de câteva etape, de fapt, în tot acest sezon clujenii au obținut o singură victorie. Clubul era văzut cu șanse mari la promovare, după ce în sezonul trecut a jucat barajul de calificare, dar deciziile proaste din anul trecut, și-au găsit ecou în cel actual.

Biletul zilei din 25.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii