Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (25 octombrie): Miza pe derby-ul Turciei și pe victoria campioanei CFR, pentru cotă 24!

Se anunță un duel cu scântei în campionatul Turciei!
Se anunță un duel cu scântei în campionatul Turciei!

Experții Betmag au fost și ieri foarte aproape de a da lovitura! Biletul de prânz, postat pe pagina noastră de Facebook, Betmag – pariuri pentru Fanatici, dar și pe contul de pe SuperSocial de la Superbet (ID BETMAG) a fost la un pas de reușită.

Am pierdut pe un singur meci, ultimul în ordine cronologică, Lucerna – St Gallen pronostic GG, scor final 2-0.

Biletul de prânz de ieri, pierdut la un singur gol!

Biletul de prânz de ieri, pierdut la un singur gol!

Meci de uzură în derby-ul Turciei!

Astăzi este o zi cu puține evenimente din fotbal, dar avem totuși câteva recomandări interesante.

Începem evident cu derby-ul Besiktas – Galatasaray, un clasic al fotbalului turc, care găsește ambele undeva grupări în foame de puncte, undeva la mijlocul clasamentului. Va fi un meci de luptă, de uzură, cu goluri puține și foarte probabil cu un rezultat de egalitate fie în pauză, fie la final.

Am mizat și pe ultimul meci al etapei din Liga 1. Chiar dacă a pierdut cu Alkmaar în Conference League, CFR a arătat mai multă determinare față de meciurile precedente. Sepsi este departe de forma din sezonul trecut, iar venirea lui Bergodi nu a produs efectul scontat. Mizăm pe o victorie muncită a clujenilor, pentru 1,80 cotă.

Am ales pe bilet și două jocuri din ligile 2 și 3 din Franța. Auxerre este în căutarea gloriei pierdute și trage la promovare. După ce au fost umiliți etapa trecută, 0-6 la liderul Toulouse, gazdele de astăzi vor încerca să-și refacă moralul în fața modestei Bastia.

În liga a treia, Red Star și Le Mans sunt două echipe cu apetit ofensiv, mai ales pentru o ligă seacă în goluri. Red Star au marcat 10 goluri în ultimele 3 partide, iar Le Mans vine să atace pe teren parizienilor, după o victorie reconfortantă, 2-0 acasă cu Chambly.

Kaiserslautern, neînvinși de 5 jocuri, nu pierd la Duisburg!

Tot din liga a 3-a, dar cea a Germaniei, Kaiserslautern are prima șansă la Duisburg. Am mers pe un X2 de siguranță, ținând cont de forma bună a oaspeților, care nu au mai pierdut de 5 meciuri, timp în care n-au încasat niciun gol!

Avem și două propuneri din zona scandinavă. Aalborg joacă bine pe teren propriu și are prima șansp cu Viborg, în timp ce âîn liga a doua suedeză, Varnamo nu are cum să se încurce cu modesta Falkenbergs.

Din 7 meciuri am făcut o cotă de 24, pe care am plasat-o cu 5o de lei. Poți juca și tu biletul sau poți alege din recomandările noastre de azi!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare