Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (26.03.2022). Banii vin din MLS

Biletul zilei (26.03.2022). Banii vin din MLS
Biletul zilei (26.03.2022). Banii vin din MLS

Într-o perioadă în care se desfășoară meciuri ale echipelor naționale, majoritatea având ca miză calificarea la CM din Qatar, ne îndreptăm atenția și spre MLS. Biletul zilei din 26.03.2022 include două meciuri din competiția de fotbal nord-americană pot aduce un câștig de peste 300 de lei la final de săptămână.

Cotă 1,70 la Charlotte – Cincinnati, pe biletul zilei

Primul meci de pe biletul zilei propus de Betmag este cel dintre Charlotte și Cincinnati. Au trecut patru etape și niciuna nu a remizat încă. Charlotte are 1/3 raportul victoriilor, în timp ce oaspeții au 2/2. Echipa din Cincinnati vine cu moral bun, după ce succese au venit în ultimele două partide jucate. Iar dacă se impune acum, ajunge la trei victorii consecutive, o premieră pentru franciza în MLS.
De partea cealaltă, Charlotte e cea mai nouă echipă din campionat, a 28-a din istorie, iar runda trecută a atins o bornă istorică: primul meci câștigat în campionat, după ce le pierduse pe primele trei. Charlotte se poate baza pe un portar bun și pe niște atacanți bătăioși, dar defensiva și mijlocul mai au mult de lucrat. Toți jucătorii de câmp se retrag și încearcă să blocheze adversarul. În runda precedentă, a ieșit la rampă și atacul, pentru prima dată mai consistent.
Cincinnati are mai multă experiență decât adversarul, dar nici ea nu prea e obișnuită să câștige, având zece victorii în 91 de meciuri în MLS. Una peste alta, se anunță un meci destul de încâlcit, în care ne așteptăm să puncteze ambele formații. Nivelul de joc nu se poate compara cu acela din vestul Europei, iar greșelile decisive pot apărea oricând. „Ambele marchează” are cotă 1,70.

Kansas City – Real Salt Lake / Mizăm pe oaspeți

Un alt meci din MLS este cel dintre Sporting Kansas City și Real Salt Lake. E un meci ciudat, mai ales din punct de vedere al cotelor. Gazdele sunt favorite la casele de pariuri, deși toate indiciile duc spre oaspeți. În primul rând, forma de moment e de partea lui Salt Lake, neînvinsă până acum, cu trei victorii și o remiză, pe locul secund în Conferința de Vest, după Los Angeles, la golaveraj. Kansas are un singur succes, un 1-0 cu Houston, plus alte trei eșecuri. Mai mult, în 2021, cele două s-au întâlnit de trei ori și de fiecare dată a câștigat Salt Lake. Cele mai recente două directe au fost în noiembrie, ambele în Kansas, iar oaspeții au câștigat 1-0 și 2-1. În aceste condiții, noi așteptăm ca oaspeții să ia măcar un punct. „X2” are cotă 1,83 – excelentă am putea spune, date fiind statisticile de mai sus.

Biletul zilei (26.03.2022)

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate