Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei la pariuri 26 iunie 2019. Cele mai sigure cote de miercuri

Nigerienii se pot distanța în grupa lor, egiptenii vor să pună punct speranțelor celor din Congo, iar Uganda vrea să-și consolideze victoria din prima etapă.

Biletul Zilei 26 iunie 2019

Despre Egipt, doar de bine, jucătorii acestei națiuni sunt considerați, pe bună dreptate, ca fiind unii dintre cei mai buni fotbaliști ai Africii. Aceștia au o inteligență peste medie și practică un fotbal bine pus la punct, vorbim din punctul de vedere al tacticii. Totuși, fiind o țară din Africa, Egiptul are și ea destule probleme. Grupa din care face parte Egiptul, este una destul de ok, normal și logic, egiptenii se vor califica fără probleme în faza eliminatorie. „Faraonii” au o singură înfrângere în ultimele zece partide disputate, iar în patru din ultimele cinci dueluri directe s-au impus de fiecare dată. Congo a plecat anevoios în această ediție, iar dacă ne uităm pe faptul că are doar o singură victorie în ultimele zece partide, atunci o să primim și răspunsul nostru.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 26.06.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 26 iunie 2019

Nigeria este una din forțele Africii, această echipă are fotbaliști prin Europa, iar aceștia joacă la un nivel înalt. Nigeria a acumulat trei puncte după primul meci, iar meciul de azi cu Guinea, o poate califica pe Nigeria în următoarea fază. Problema mare vine abia la final, Guinea este o bestie pentru nigerieni. Guinea a obținut trei victorii și două rezultate de egalitate, din ultimele cinci partide directe disputate. Meciul este unul foarte complicat.

Uganda a dat peste cap toate calculele din această grupă, în primul meci s-a impus în fața celor din Congo și uite cum ugandezii conduc această grupă. Zimbabwe este o echipă destul de modestă, în ultimele trei jocuri a marcat doar un gol, iar în primul meci a pierdut în fața celor din Egipt, scor 0-1. Având în vedere faptul că Zimbabwe are zero puncte, dacă Uganda se impune, atunci totul se termină pentru această echipă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii