Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 26 noiembrie. Seară magică în Champions League

PSG

Două super dueluri în această seară. PSG se înfruntă cu Real Madrid, iar cei de la Juventus o primesc pe Atletico Madrid. Manchester City știe una și bună, vrea trofeul Champions League cu orice preț. Probabil că Ronaldo o să reintre în primul unsprezece, altfel iese iureș mare.

Biletul Zilei, 26 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Real Madrid și PSG sunt deja calificate din această grupă, un lucru absolut normal. Doar că, Realul nu este la nivelul pe care toată lumea și-l dorește, Realul este o echipă măcinată de probleme interne, iar fanii pun foarte multă presiune pe Zidane. PSG are un lot excepțional, iar acest lucru poate face diferența în acest sezon de Champions. Mbappe și Icardi sunt gurile de foc, argentinianul s-a integrat perfect în ceea ce joacă campioana Franței.

Biletul Zilei, 26 noiembrie

  • Juventus este deja calificată, Atletico încă nu, dar nici nu are vreo șansă de a pierde această calificare. Madrilenii sunt departe de ceea ce se aștepta de la ei, fotbalul economicos este eticheta lui Simeone, dar Atleti a transferat niște fotbaliști extrem de buni în vară, iar așteptările erau altele. Juventus domină de o manieră categorică Serie A, chiar dacă Inter încearcă să o detroneze, Juventus rămâne o echipă mult prea puternică.
  • Manchester City joacă cu totul altceva în Chempions League, nici nu contează că are toți jucătorii valizi pentru acest gen de partide. Guardiola este un fanatic al trofeelor câștigate, a reușit acest lucru în Premier League, dar este departe de acest deziderat în Champions. Meciul cu Șahtior, nu are darul de a le pune probleme englezilor.

Biletul zilei din 26.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare