Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 26 octombrie. Derby fierbinte în Bundesliga

Manchester City

Schalke pleacă cu șanse reale în derby-ul cu Dortmund. Acest lucru nu prea s-a întâmplat în anii trecuți, sperăm să vedem un meci spectaculos. City revine la treaba din campionat, „cetățenii” pot profita de egalul lui Liverpool de la United și astfel să se apropie de „cormorani” în clasament.

Biletul Zilei, 26 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Dortmund are o singură înfrângere în tot sezonul de Bundesliga, problema locului din clasament este reprezentată de multe egaluri obținute. Dortmund a remizat de trei ori până acum, iar în meciul de azi cu un egal ar pleca mulțumită de la Schalke. Dortmund are cel de-al doilea atac din Bundesliga.
  • Schalke nu câștigă de două etape, o înfrângere la Hoffe și un egal cu Koln acasă, fiind bilanțul acestor ultime două etape. „Minerii” au însă o echipă bună, echipă ce într-un derby își găsește energii nebănuite. În general, se marchează multe goluri în confruntările directe, dar credem că la acest meci o să se stabilească un nou record.

Biletul Zilei, 26 octombrie

  • Atletico Madrid are parte de un start de sezon modest, chiar dacă nu pierde meciurile, echipa lui Simeone nici nu le câștigă. Presiunea este din ce în ce mai mare la Atleti, iar meciul cu Bilbao vine într-un moment destul de greu. Bascii nu câștigă de 4 etape, dar au una dintre cele mai bune echipe din Primera. Bilbao nu a bătut pe nimeni în deplasările de până acum.
  • Mancheste City are deja două înfrângeri și un egal în acest start de sezon, un lucru greu de imaginat acum 4 luni. „Cetățenii„ se axează foarte mult pe Champions League, campionatul a tot fost câștigat în ultima vreme. City a pierdut ultimul meci de acasă, așa că se anunță măcel.
  • Villa nu pierde de trei etape, dar duelul de azi este mult peste puterile echipei oaspete. Villa a marcat 7 goluri în ultimele două victorii obținute, însă dacă se ia la trântă cu City, o să plece cu sacul plin de goluri.

Biletul zilei din 26.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii