Urmareste-ne

ALTELE

Biletul zilei (26 octombrie): Patru ponturi din Cupa Germaniei și alte patru recomandări pentru un profit consistent!

Dani Parejo, unul din elementele cheie pentru victoria Villarreal-ului de astăzi

În ciuda faptului că ieri oferta de pariere a fost destul de săracă, am fost din nou la un pas să căștigăm! Am pierdut pe un singur meci, Aalborg – Viborg, acolo unde, dacă am fi plasat un 3+ curajos în locul unui 1x+2 mai safe, am fi avut un WIN frumușel!

Biletul a fost plasat și pe pagina noastră de Facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici, acolo unde găsiți în fiecare zi biletele analizate, create, dar și jucate cu bani reali de specialiștii noștri!

Biletul de ieri, pierdut la un singur meci!

Biletul de ieri, pierdut la un singur meci!

Lăsăm în urmă ce a fost și ne concentrăm pe disputele de azi.

Este etapă intermediară în Spania. Villareal are acasă cu Cadiz. Dacă nici azi nu bate, „Submarinul galben” nici că mai poate emite vreo pretenție la top 5 La Liga. Cadiz este în derivă, gazdele, chiar dacă nu vor beneficia de aportul lui Gerard Moreno și-au recuperat în rest piesele de bază și au nevoie de victorie ca de aer, după un început penibil de campionat.

Patru ponturi de neratat din Cupa Germaniei!

Rămânem la campionatele puternice și profităm de primul meci al etapei din Serie A, o competiție care ne uimește prin numărul mare de goluri marcate de la o rundă la alta. Am ales pe bilet Spezia – Genoa, două formații generoase în fotbal în acest sezon, cu apărări modeste, dar cu dorința de a marca meci de meci. GG-ul este un pariu recomandat, la cotă 1,60.

Avem meciuri interesante și în Cupa Germaniei. Am ales trei jocuri de goluri. Mergem pe favoritele Dortmund și Lepizig, care, deși vor evolua cu multe rezerve, au forța să marcheze câte o dată pe repriză, ambele pentru fix aceeași cotă: 1,40.

Se anunță festival la Hoffenheim, acolo unde vine Holsten Kiel, o echipă fără complexe, care cu siguranță va pune probleme gazdelor. Mizăm pe un interval de 3-6 goluri pentru o cotă rezonabilă, 1,52.

Încheiem periplul prin DFB Pokal cu Mainz – Arminia Bielefeld. Gazdele au un lot mai valoros, iar oaspeții caută mai degrabă soluții pentru a redresa situația dramatică din Bundesliga, decât a-și croi un drum mai lung în Cupă. Mainz marchează de la două goluri în sus este alegerea noastră pentru 1.70 cotă.

Recomandarea zilei din Cupa Belgiei!

Este Cupa Ligii în Anglia, iar QPR – Sunderland este disputa de goluri care ne face cu ochiul. Londonezii practică un fotbal de atac plăcut ochiului, în timp ce Sunderland are trupă bună și forțează revenirea rapidă în Championship. Pare meci de 3+, pentru 1,62 cotă.

Închidem biletul cu duelul dintre revelațiile din Belgia ale acestui sezon. De la dușul rece cu Anderlecht (scor 2-7), Mechelen are o serie de 5 jocuri fără înfrângere. Adversara de azi este liderul surprinzător al campionatului, la fel într-o formă foarte bună cu un bilanț 6-1-1 (v-e-î) în ultimele 8 partide oficiale. Cele două se întâlnesc prematur în șaisprezecimile Cupei Belgiei, iar GG-ul la cotă 1,52, merită jucat cu încredere.

Din 8 meciuri, am făcut o cotă 27, pe care am plasat-o deja la SUPERBET. O poți juca și tu sau poți alege meciurile care te inspiră!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare