Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 27 noiembrie. Dueluri tari în Champions League

barcelona
barcelona

Într-o grupă din care mai face parte și Interul, Barca și Dortmund își dispută primul loc. Ambele echipe nu trec prin cea mai bună perioadă a lor, însă Dortmund pare o echipă lipsită total de orientare. Valencia poate pune capăt speranțelor lui Lampard, însă Chelsea joacă cel mai spectaculos fotbal din această grupă. „Cormoranii” sunt cu gândul mai mult la campionat, Napoli are probleme destul de mari.

Biletul Zilei, 27 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cum Interul are parte de un meci ceva mai ușor la Praga, duelul dintre Barcelona și Dortmund are un caracter decisiv. Dacă cele două echipe se anulează reciproc și italienii se impun în celălalt meci, atunci totul se decide în ultima etapă. Totuși, cât de slab joacă și Bracelona în această perioadă, parcă Dortmund este și mai slabă. Nemții vin după două etape din Bundesliga în care au încasat 7 goluri, 3 dintre acestea de la Paderborn.

Biletul Zilei, 27 noiembrie

  • Valencia este o echipă extrem de pragmatică, nu face vreun joc spectaculos, dar obține puncte. Chelsea este o echipă diametral opusă, joacă un fotbal extrem de plăcut ochiului, însă obține și puncte cu un astfel de joc. Din duelul celor două, Ajax poate să iasă câștigătoare, dar „lăncierii” au și ei meciul lor destul de greu. Chelsea a câștigat ambele partide din deplasare, însă Valencia este un adversar cu totul diferit față de Ajax și Lille.
  • Liverpool și Napoli se tot întâlnesc în ultimii ani, este a patra confruntare directă din 2018, plus că în acest timp s-au duelat și în două amicale. Liverpool este o super echipă în acest sezon, dar ultima echipă care a reușit să o învingă a fost Napoli. Oaspeții nu bat pe nimeni de 6 partide consecutive, iar în acest timp s-a iscat și un scandal imens la clubul napoletan.

Biletul zilei din 27.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare