Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 27 octombrie. Derby-uri pe bandă rulantă

Liverpool

Liverpool poate profita de forma extrem de slabă în care se află cei de la Spurs, PSG are marele derby cu Marseille, iar în Liga 1, Dinamo vrea revanșa după ce Viitorul s-a impus fără drept de apel în turul campionatului. Fiind derby-uri, rezultatele finale ne pot aduce mari surprize.

Biletul Zilei, 27 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • „Cormoranii” au mare nevoie de cele 3 puncte, City s-a apropiat foarte mult de Liverpool, iar un nou insucces poate relansa campionatul. Liverpool este o echipă în formă, dar probleme pot apărea oricând pentru că nu are rezerve la nivelul titularilor ce intră în teren. Asta este cea mai mare problemă a „cormoranilor”. Liverpool joacă din trei în trei zile meciuri importante, iar acest fapt poate consuma energia fotbaliștilor.
  • Tottenham nu este în cea mai bună perioadă a sa, cei de Spurs au o singură victorie în ultimele cinci partide, dar în campionat s-au impus ultima dată pe 28 septembrie. Tottenham are fix aceleași probleme ca și Liverpool, nu a transferat mai nimic în vară, iar acest lucru afectează jocul echipei când unul dintre titulari nu poate evolua. Ambele vin după victorii clare în Champions League.

Biletul Zilei, 27 octombrie

  • PSG arată foarte bine în această perioadă, chiar și fără Neymar, PSG este o echipă ce poate ajunge lejer în semifinale de Champions League. PSG a primit doar 5 goluri în Ligue 1, iar în meciurile de acasă a reușit 4 victorii din cinci etape disputate.
  • Marseille are probleme mari în apărare, golaverajul de 12-11 este și el martor în acest sens. Marseille a avut mari probleme de identitate de joc în ultimii ani, sezonul acesta pare că s-a schimbat ceva, Marseille arată precum o echipă ce se poate bate la podium, dar trebuie să înceteze cu gafele din apărare.
  • Ziua revanșei în Ștefan cel Mare. Dinamo a pierdut partida tur cu 0-5, Prunea și compania spun că nu se mai întâmplă acest lucru. Tindem să-i credem, Uhrin a reușit să strângă jucătorii în jurul său, iar aceștia îl respectă foarte mult. Probleme pot apărea la Dinamo doar din cauza banilor neplătiți. Viitorul este aceeași echipă, nu o să facă vreo concesie dacă simte adversarul modest. Cu o victorie în acest meci, echipa lui Hagi poate urca pe primul loc.

Biletul zilei din 27.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii