Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 27 septembrie. Start de weekend

Dinamo

Dinamo are un singur obiectiv, victoria. Doar că și cei de la Voluntari gândesc la fel, nu au cum să nu își dorească același lucru. Villarreal și Betis sunt vecine de clasament, ambele au un sezon decent până acum. Union Berlin a reușit o victorie mare până acum, poate îi iese și azi.

Biletul Zilei, 27 septembrie. Dinamo vrea în play-off

  • Că s-au schimbat lucrurile de la venire lui Uhrin, am mai spus, că Dinamo este pe un trend ascendent, se vede, dar înfrângerea cu Astra a adus și un mic nor deasupra lui Dinamo. Să vedem cum o să reacționeze echipa după o înfrângere. „Câinii” au un egal și o înfrângere în ultimele două etape, dar cel mai îngrijorător lucru este golaverajul: 13-19.
  • Dinamo este obligată să câștige cu Voluntari, cu 3 puncte din acest meci, Dinamo se poate apropia foarte mult de play-off, iar acesta este obiectivul principal al lui Uhrin. „Câinii” au pierdut un singur joc acasă, iar acest lucru le dă o încredere foarte mare.

Duel tare în Primera Division

  • Voluntari are o serie de 5 înfrângeri consecutive acasă, acest lucru a adus echipa ilfoveană pe ultimul loc din Liga 1. Totuși, Voluntariul vine după victoria din Cupa României, în fața celor de la Chiajna. Victorie ce are darul de a aduce foarte multă încredere în sânul acestei echipe.
  • Union Berlin a pierdut ultimele două etape, acestea venind după mare victorie cu Dortmund. Per total, Union are un start greu de sezon, diferența față de Bundesliga 2 fiind una foarte mare. Union a primit cele mai multe goluri acasă, 7 dintr-un total de 10. Frankfurt are o singură victorie în ultimele 4 etape, dar dacă se impune azi, Frankfurt se poate apropia de podium.
  • Betis a început dezastruos noul sezon, două înfrângeri în tot atâtea etape disputate. Andaluzii și-au regăsit ritmul și sunt neînvinși de 4 etape. Villarreal vine după înfrângerea cu Barcelona, dar jocul este unul ok. Ultimele 4 dueluri directe s-au terminat în „GG” și cu cel puțin 3 goluri marcate.

Biletul zilei din 27.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare