Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (28.03.2022). Două meciuri, două sute de lei profit

Ne îndreptăm atenția spre prima ligă columbiană și, din etapa a 13-a, am ales două meciuri pentru biletul zilei (28.03.2022). Ambele sunt programate în noaptea de luni spre marți. Cotele sunt atractive, iar profitul potențial depășește 200 de lei.

Pasto – La Equidad / Mergem pe mâna oaspeților

Primul meci de pe bilet este cel dintre Pasto și La Equidad. Pasto nu are deloc un start de invidiat în campionat și, după 12 etape, e pe locul 18 din 20. A strâns 10 puncte, defensiva cedează cu ușurință, iar înfrângerile vin cu regularitate. Singurul succes de pe teren propriu a venit în fata ultimei clasate. Toate celelalte echipe care au venit în vizită plecând cu punct sau puncte.

La Equidad e pe locul 10 cu 17 puncte și a avut un început dezastruos, cu un singur punct în primele patru etape. Apoi, și-a revenit și nu a mai pierdut niciun meci în campionat. E una dintre puținele echipe care a luat mai multe puncte în deplasare decât a făcut-o pe teren propriu, nouă față de opt. Într-un clasament în deplasare, se poziționează pe locul 4, fiind depășită doar de formațiile care conduc și la general.

Casele de pariuri o dau ușor favorită pe formația gazdă, dar ne așteptăm ca seria ei neagră să continue, iar oaspeții să scoată cel puțin un egal. „x2” are cota 1,56.

Atletico Nacional – Independiente Santa Fe, derby-ul de pe biletul zilei (28.03.2022)

Al doilea meci al serii/noptii este unul mult mai tare. Atletico Nacional, locul 2, primește vizita lui Santa Fe, locul 7. Avem un duel de prima jumătate, duel între două formații despărțite de cinci puncte. La capitolul atac, cele două sunt egale, cu câte 19 reușite. Dar defensiva gazdelor a fost mai buna, 11 goluri primite, față de 17 ale adversarilor.

Nacional a pierdut un singur meci acasă și a câștigat 4 din 6. De obicei, meciurile sunt destul de închise, dovadă golaverajul de 9-3. Totuși, Santa Fe are una dintre cele mai bune rații de goluri pe meci în deplasare, cu opt reușite în cinci partide. E foarte posibil să înscrie și la Atletico, dar pornește cu șansa a doua la victorie.

Ambele formații vin după două etape cu goluri multe, minim 4 pe meci. Nacional a făcut 3-3 la ultima clasată, Deportivo De Cali și 3-1 contra Cordobei, în timp ce Santa Fe s-a impus cu 4-2 la Pasto și 3-1 acasă cu Bucaramanga. Pontul nostru e „Peste 2,5 goluri” are cota 2,12.

Biletul zilei (28.03.2022)

Biletul zilei (28.03.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate