Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (28.05.2022). Toți banii pe brazilieni

La final de săptămână ne îndreptăm atenția spre fotbalul brazilian. Am ales două meciuri din Serie A, pentru un câștig posibil de 275 de lei. Iată ce trebuie să pariați pentru a avea șansa de a câștiga acești bani în weekend.

Goias – Bragantino / Oaspeții, patru eșecuri în ultimele cinci meciuri oficiale

Decshidem biletul zilei cu meciul dintre Goias și Bragantino, echipe separate de doar un punct și două locuri în jumătatea inferioară a clasamentului. Cu opt puncte din primele șapte meciuri, Goias este în prezent pe locul 15 în clasamentul din Serie A, cu un punct și două locuri sub vizitatorii de sâmbătă.
Goias a suferit etapa trecută a treia înfrângere stagională, 0-1 în deplasare la Flamengo. Înainte de aceasta, pe 8 mai Goias a întrerupt seria de opt meciuri fără victorie, învingând-o pe Atletico Goianiense cu 1-0, cu același scor impunându-se o săptămână mai târziu și în fața lui Santos.

De partea cealaltă, Bragantino ocupă locul 13 în campionat, cu 9 puncte, și tocmai a ieșit din Copa Libertadores. În ultima etapă din faza grupelor, Bragantino a pierdut cu 0-3 în deplasare la Nacional, și a terminat pe locul 4, ratând și prezența în Copa Sudamericana. De altfel, Bragantino are patru eșecuri în ultimele cinci meciuri oficiale. Ultimele directe dintre Goias și Bragantino nu au avut multe goluri, iar noi alegem „sub 2,5 goluri”, la cotă 1,65.

Goluri puține în confruntările dintre Sao Paulo și Ceara

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Sao Paulo și Ceara, ambele venind după victorii în Copa Sudamericana în această săptămână. Sao Paulo a câșigat cu 1-0 în fața echipei peruane Ayacucho, iar Ceara s-a impus în deplasare cu 2-0 în fața argentinienilor de la Independiente.
Sao Paulo e pe locul 3 în campionat, la două puncte de liderul Corinthians, și e neînvinsă de 11 meciuri în toate competițiile. În campionat are o singură înfrângere, 1-3 la Flamengo, pe 17 aprilie, iar sâmbăta trecută a scos o remiză impresionantă pe terenul liderului Corinthians (1-1), într-un meci în care putea să ia toate cele trei puncte.

De partea cealaltă, Ceara s-a descurcat excelent în Copa Sudamericana, unde a terminat pe primul loc în Grupa G, cu punctaj maxim. În schimb, în campionat nu are astfel de evoluții, având doar o singură victorie în șase meciuri, ceea ce o plasează momentan pe penultima poziție a clasamentului. Ultimele cinci directe s-au încheiat cu același scor, 1-1, ceea ce ne face să pariem ca și în meciul anterior pe „sub 2,5 goluri”, la cotă 1,75.

Biletul zilei (28.05.2022)

Biletul zilei (28.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate