Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 28 noiembrie. Punctul care poate face diferența

CFR Cluj, bucurie după gol

CFR mai are nevoie de un singur punct. Ceea ce părea un lucru imposibil la startul acestei competiții, a devenit un vis frumos în acest moment. După ce că avem problemele pe care le avem în fotbalul intern, echipa națională nu prea joacă nimic, iar campionatul este extrem de slăbuț, CFR pare o picătură de speranță într-un ocean de nereușite.

Biletul Zilei, 28 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Clujenii au strâns 9 puncte până acum, sunt într-o poziție extrem de favorabilă, iar în acest meci poate profita de faptul că Lazio este mai mult cu gândul la Serie A. Lazialii trec prin cel mai bun moment al lor din ultimii ani, dar în Serie A. Gazdele noastre sunt pe podiumul campionatului italian, iar dacă tot au început așa de bine, nu se vor da ușor de pe acest loc.

Biletul Zilei, 28 noiembrie

  • CFR este liderul campionatului nostru, este echipa cea mai pragmatică din România, cea mai stabilă din punct de vedere valoric și al băncii tehnice, dar toate acestea se datorează unui singur om, Dan Petrescu. „Bursucul” a reușit să facă dintr-un club abia ieșit din insolvență, un club ce nu prea mai avea perspective de optimi în Europa, unul care să ne țină cu sufletul la gură într-un meci important.
  • Petrescu și-a odihnit o parte din jucătorii de bază pentru acest meci, aceștia vor evolua la capacitate maximă și acest lucru ne dă și nouă încredere. CFR trebuie să profite de faptul că lazialii nu stau cu gândul la această competiție. Forma bună din Serie A, nu are nicio legătură cu ceea ce vrea Lazio de la Europa League. Milioanele dintr-o calificare în Champions League, performanța de a termina în primele 3 din Italia, nu se pot compara cu bucuria vreunei victorii într-un meci de Europa League.

Biletul zilei din 28.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare