Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 28 octombrie. Mizăm pe fotbalul de la noi

Ultimul meci al etapei de Liga 1 este și el pe tichet. Clujenii vin după marea izbândă de la Rennes, dar evoluția nu a fost nici pe placul fotbaliștilor. FC Argeș are destule probleme în acest moment, de acest lucru poate profita Gloria lui Ilie Stan. Ambele meciuri sunt destul de echilibrate.

Biletul Zilei, 28 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cel mai important lucru este că CFR Cluj s-a impus în Franța, că nu a jucat nimic cu 2 oameni în plus, că evoluția unaora a fost lamentabilă, poate că așa este, dar cel mai important rămâne rezultatul final, adică 1-0 pentru CFR. Peste un an de aici încolo, nimeni nu o să mai știe ce s-a întâmplat pe teren, rămâne doar rezultatul.
  • CFR nu are mari probleme pentru acest meci, Dan Petrescu și-a făcut un lot extrem de competitiv și poate ataca cele două competiții cu echipe diferite. Acesta a fost și el tare nemulțumit de evoluția jucătorilor săi, dar per total suntem siguri că este mulțumit de punctule câștigate.
  • Află totul despre rasa de pisici Scottish Fold, una dintre cele mai simpatice exemplare de feline.

Biletul Zilei, 28 octombrie

  • Teja a cam pierdut frâiele la Iași, echipa nu joacă fotbal de câteva etape, iar de câștigat a și uitat cum este să o facă. Rezultatele slabe din ultima vreme au avut și o consecință, Iași a ieșit din play-off și se apropie vertiginos de locurile ce duc în Liga 2.
  • FC Argeș a mizat pe Ionuț Badea, dar nici acesta nu pare că reușește să îndrepte situația la clubul piteștean. Problemele se țin lanț la FC Argeș, galeria își apostrofează fotbaliștii, banii nu prea vin la echipă. Cam în aceste condiții trebuie Badea să lucreze în acest moment.
  • La Buzău este pace și liniște, singura mare problemă rămâne că echipa nu are drept de promovare. Fotbalul prestat de Gloria este unul decent, cei din Buzău reușesc să-și impună un joc al lor de fiecare dată când joacă fotbal.

Biletul zilei din 28.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii