Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (29.01.2022). Facem bani cu Liga 1 și Cupa Africii

Camerun

Pentru biletul zilei din 29 ianuarie, am selectat două partide. Una din Liga 1, cealaltă din Cupa Africii. Betmag vă prezintă, în continuare, cum puteți câștiga peste 380 de lei.

Meci strâns la Voluntari

Surpriza acestui sezon este, fără discuție, FC Voluntari. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu este pe locul 3, cu șanse reale să prindă play-off-ul. Sâmbătă va înfrunta pe Gaz Metan Mediaș, formație care a obținut, în weekend-ul trecut, o victorie nesperată pe terenul celor de la UTA Arad. Trupa lui Ilie Poenaru a demonstrat siguranță în apărare. De partea cealaltă, FC Voluntari nu este de speriat în ofensivă, deci ne așteptăm la un meci echilibrat, în ciuda pozițiilor ocupate de cele două echipe. “Prima repriză sau final X” are cotă 1,64.

Camerun, favorită certă

Cupa Africii a ajuns în faza sferturilor de finală. Camerun, gazda ediției din acest an, va înfrunta Gambia, una dintre relevațiile turneului. Având în vedere că joacă în fața propriilor suporteri, anticipăm că “leii” vor obține victoria și, implicit, calificarea în penultimul act al competiției. Camerun are experința și valoarea necesară să obțină o victorie lejeră în fața Gambiei, selecționată care a impresionat la Cupa Africii 2022. Camerun câștigă” are cotă 1.55.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate