Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (29.03.2022). Marțea vine cu un câștig de 500 de lei

Două meciuri, de pe două continente, alcătuiesc biletul zilei de marţi, 29.03.2022. Meciuri cu miză, în Europa și Asia, iar ponturile noastre vă pot aduce un câștig de peste 500 de lei.

Cipru – Estonia / Meci decisiv pentru rămânerea în Liga C din Liga Națiunilor

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Cipru și Estonia, în play-out-ul Ligii Națiunilor, Liga C. Miza este rămânerea în Liga C, învinsa din această dublă urmând să retrogradeze în Liga D. În tur, cele două echipe au remizat la Tallinn, scor 0-0. După remiza albă de săptămâna trecută, ciprioții ar trebui să bată. În tur au avut mai multe ocazii, dar tabela a rămas nemodificată. Directele au fost întotdeauna echilibrate, cu patru remize și o singură victorie a estonienilor, și aceea la limită, 1-0. Chiar dacă nu înscriu prea mult, spre exemplu în ultimele preliminarii pentru CM reușind doar patru goluri în zece meciuri, ciprioții ar putea marca cel puțin un gol peste estonieni. Și să salveze astfel prezența în Liga C din Liga Națiunilor. „1 solist” are cotă 2,75.

EAU – Coreea de Sud / Oaspeții pot pierde primul loc, gazdele – locul de baraj pentru CM

Celălalt meci de pe biletul zilei este din calificările din zona asiatică pentru Campionatul Mondial din Qatar. Emiratele Arabe Unite primește vizita liderului Grupei A, Coreea de Sud. Arabii au un singur succes pe teren propriu, în timp ce coreenii sunt neînvinși în toate cele nouă meciuri disputate în grupa de calificare. E un meci cu miză. În cazul unui eșec, Coreea de Sud poate pierde șefia Grupei A, dar nu și biletele pentru Qatar. La un singur punct în spatele coreenilor, Iranul are meci acasă cu Libanul și poate profita de o eventuală sincopă a liderului. Coreea de Sud și Iran au asigurată prezența la CM.

Mai rămâne de aflat cine va merge la baraj. Momentan locul 3, de baraj, e ocupat de EAU, dar arabii nu sunt încă siguri de această poziție. Cu o treaptă mai jos și cu un punct mai puțin, se află Irak, care joacă în deplasare cu Siria. Coreea de Sud a câștigat ultimele cinci meciuri din preliminarii fără să primească gol. Printre acestea, și turul cu Emiratele Arabe Unite. De altfel, coreenii domină directele și sunt favoriți să ia toate cele trei puncte și acum. Sud-coreenii îl au în lot și pe atacantul lui Tottenham, Heung-Min Son, care a și marcat în victoria cu Iranul de săptămâna trecută (2-0). În EAU – Coreea de Sud, „2 solist” are cotă 1,90.

Biletul zilei (29.03.2022)

Biletul zilei (29.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate