Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 29 noiembrie. O cotă de 2,32 pentru azi

Schalke

Cele trei partide care alcătuiesc biletul zilei sunt extrem de echilibrate. Union Berlin a reușit câteva rezultate surprinzătoare până acum, de aceea am jucat și noi pe goluri, Fulham are probleme în deplasările din Championship, iar Marseille are mare nevoie de o victorie pentru un moral mai bun.

Biletul Zilei, 29 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Schalke are o formă destul de ok, dacă ne uităm pe clasamentele din sezoanele trecute, atunci expresia care trebuie folosită este: o formă foarte bună. Dar, pentru că mereu există și un dar, Schalke are parte de un meci extrem de greu, adversar îi este Union Berlin. Oaspeții vin după trei victorii consecutive, timp în care au marcat 6 goluri și au primit doar două, într-un singur meci. Berlinezii au ceva probleme în deplasare, dar forma de moment îi ajută enorm acum.

Biletul Zilei, 29 noiembrie

  • Marseille a reușit trei victorii consecutive, acest lucru o ajută pe echipa gazdă să se mențină pe un loc 2 nesperat la startul sezonului. Marseille nu pierde de cinci runde pe propriul teren, are trei victorii consecutive acasă și în aceste victorii a marcat de fiecare dată două goluri. Brest nu bate pe nimeni de trei etape, acest fapt a dus echipa oaspete în spatele clasamentului, destul de aproape de zona roșie.
  • Fulham dă târcoale locurilor ce duc direct în Premier League, dar are mare nevoie de jocuri bune în deplasare, dar cel mai important lucru este că, Fulham are nevoie de punctele din acest gen de partide. Swansea a pierdut destul de mult în ultima vreme, „lebedele” au trei înfrângeri în ultimele patru partide de acasă, iar din ultimele trei etape de campionat, Swansea a scos doar două puncte. Mitrovic a rămas același golgeter pe care îl știm din Premier League, acesta trage echipa oaspete după el, dar de unul singur o să îi fie foarte greu.

Biletul zilei din 29.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare