Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 29 octombrie. Barcelona face spectacol

Barcelona

Mizăm pe cele două partide din La Liga. Atletico se deplasează la Alaves, gazdele nu își găsesc ritmul în acest sezon, iar retrogradarea este din ce în ce mai aproape. Catalanii înfruntă o echipă care este pe un trend ascendent, dar care are o anumită limită în exprimare.

Biletul Zilei, 29 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Barcelona este pe un surprinzător loc 2, spunem surprinzător pentru că, pe primul loc este Granada. Barcelona a legat 4 victorii consecutive, timp în care a primit un singur gol. Griezmann a început să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu Messi și Suarez, iar acest lucru nu face altceva decât să ajute echipa.
  • Ctalanii au victorii pe linie acasă, în toate aceste partide au marcat cel puțin două goluri per meci, dar media este de 4 per partidă. Meciul se desfășoară și în contextul violențelor din Catalunia, așa că trebuie să vedem cum vor reacționa și suporterii la această partidă.

Biletul Zilei, 29 octombrie

  • Valladolid este neînvinsă de cinci etape consecutive, Echipa patronată de Ronaldo este una extrem de unită, care dă totul pe teren la fiecare meci. Valladolid a pierdut în două din cele șase deplasări de până acum, golaverajul este de 6-7 în aceste partide, dar nu credem că ar avea forța de vreo surpriză diseară. Depinde și de ce se va întâmpla în tribune.
  • Chiar dacă are o singură înfrângere la activ, Atletico are un start de sezon greoi. Atleti a remizat în 4 din cele 10 etape în care a evoluat, iar acest lucru o trage în jos. În deplasările de până acum, Atleti a marcat doar 3 goluri, dar a reușit să scoată 7 puncte dintr-un total de 12.
  • Alaves este o echipă ce se bazează foarte mult pe partidele disputate acasă, în acest gen de meciuri a scos 10 punct până acum, în comparație, din deplasările avute a adus doar un singur punct. Alaves nu a primit gol în ultimele două victorii consecutive obținute pe propriul teren.

Biletul zilei din 29.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii