Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 29 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Ne dublăm banii pe meciurile de astăzi

Biletul Zilei, 29 octombrie, are în componenţă tot două ponturi pariuri, ambele de la Turneul Campioanelor 2019. Propunerile sunt de la duelul Ashleigh Barty – Naomi Osaka, partidă care începe la ora 12.30, şi cel dintre Petra Kvitova – Belinda Bencic, care se dispută nu mai devreme de ora 14.00. Tichetul de ieri a fost câştigător, cu o 150 de lei miză, câştigul a fost de 387.

Biletul Zilei, 29 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Ashleigh Barty – Naomi Osaka

  • Ashleigh Barty, locul 1 WTA, a debutat cu o victorie în Grupa Roşie, la Turneul Campioanelor 2019. A câştigat în trei seturi duelul cu Belinda Bencic, după ce a fost condusă cu 0-1 şi a reuşit să revină. Lidera clasamentului participă în premieră la acest turneu şi, având în vedere forma excelentă prin care trece, sunt şanse foarte mari să îl şi câştige.
  • De cealaltă parte, Naomi Osaka a câştigat şi ea primul duel, tot în trei seturi, cu Petra Kvitova. Partida a fost una lungă, întinsă pe două ore şi 40 de minute, cele două jucătoare au depus un efort uriaş pe tot parcursul ei, scorul final fiind 7-6, 4-6, 6-4.

Cota excelentă la Petra Kvitova – Belinda Bencic

  • Petra Kvitova a pierdut în primul meci cu Naomi Osaka, după un duel extrem de spectaculos. Petra ar fi putut ieşi învingătoare dacă ar fi fost mult mai concentrată. Cu tot cu cele cinci break-uri pe care le-a reuşit, nu a fost în stare să se impună. În cele cinci întâlniri directe cu Belinda Bencic, Kvitova a câştigat patru dintre ele. Ar putea reprezenta un avantaj în plus pentru jucătoarea din Cehia.
  • Bencic e la prima participare la Turneul Campioanelor, calificare venită în urma unui an excelent. Prima partidă a pierdut-o în faţa lui Ashleigh Barty, deşi s-a impus în primul set. Lidera WTA a fost prea puternică pentru jucătoarea din Elveţia.
Biletul Zilei, 29 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Biletul Zilei, 29 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii