Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 29 septembrie. Banii se fac cu biletul principal

Grup jucători Leicester
Grup jucători Leicester

Trei mari campionate pe tichetul de azi, Serie A, Premier Legaue, Bundesliga. Leicester și Newcastle se întâlnesc în singurul duel de azi din Premier, ambele au ceva probleme de lot, dar Leicester are prima șansă. Napoli are un singur obiectiv, victoria. Napoletanii și-au descoperit un alt adversar în mare formă, Inter Milano.

Biletul Zilei, 29 septembrie. Premier League ne dă cota mare

  • Leicester forțează intrarea în BIG 6, o să fie greu, dar „vulpile” au demonstrat și în trecut că pot face acest lucru. Leicester este pe un loc 5 meritat, dar lucrurile încep să se complice. Gazdele vor avea dueluri din ce în ce mai tari și astfel pot pierde teren în lupta pentru podium, dacă nu se concentrează în același mod.
  • Newcastle a obținut o victorie mare la Tottenham, dar aceasta a fost și ultima din campionat. „Coțofenele” nu se regăsesc în acest moment, nici în sezoanele trecute nu prea s-au regăsit, dar în acest an vor avea probleme mari. Locul din clasament trebuie să înceapă să le dea fiori, altfel vor pierde noțiunea de Premier League.

Freiburg se poate impune, Napoli nu o să aibă meci ușor

  • Dusseldorf are o serie de 4 etape fără victorie, dintre care 3 au fost înfrângeri. Gazdele fac față cu greu în Bundesliga, însă și accidentările fotbaliștilor încep să devină o problemă pentru Dusseldorf. Gazdele au obținut un singur punct din partidele disputate acasă, dar au jucat doar două.
  • Freiburg are o singură înfrângere până acum, lucrurile arată extrem de bine la echipa oaspete, plus că și golaverajul este unul excelent: 11-4. Să primești doar 4 goluri într-un campionat precum Bundesliga, fiind și o echipă mică, este un mare lucru obținut.
  • Napoli are două înfrângeri și trei victorii, cu cele 9 puncte acumulate napoletanii sunt în prejma podiumului. Însă, distanța față de Inter este imensă. Napoletanii se pot considera mulțumiți cu un loc pe podium în acest sezon de Serie A, așa că, Champions League pare o competiție mult mai atractivă. Brescia a scos 6 puncte din trei deplasări, așa că nu este o echipă bătută din start.

Biletul zilei din 29.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare