Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (3.02.2022). Fotbalul este la putere, iar banii la noi!

Biletul zilei din 3 februarie aduce câteva partide extrem de captivante pentru iubitorii fotbalului, din Cupa Regelui, dar și din Cupa Belgiei, pe care noi vom paria. 

Revelațiile sezonului se duelează

Partida dintre Real Sociedad și Real Betis se anunță cea mai interesantă din această seară. Ambele echipe au un sezon excelent, de aceea le catalogăm drept „revelații”, ele clasându-se pe locurile 6, respectiv al treilea din clasament.  Forma echipelor este excelentă, ambele fiind neînvinse în ultimele 5 partide oficiale disputate. Noi vom alege un pariu pe goluri, pentru că ambele combatante au dat dovadă de un apetit ofensiv foarte mare, în partidele disputate de ele golurile fiind, mai mereu, nelipsite.

Anderlecht – favorită în duelul cu Eupen

Cel de-al doilea eveniment propus pentru biletul nostru vine din Cupa Belgiei, dintre Eupen și Anderlecht. Gazdele nu stau foarte bine în ultimele 3 partide disputate pe teren propriu, toate fiind pierdute. Nici cei de la Anderlecht nu stau foarte bine, ultimele 2 partide de campionat, extrem de importante, le-au pierdut, cu cei de la Cercle Brugge și Royale Union. Totuși, noi vom miza pe victoria oaspeților, deoarece ne așteptăm la o revenire de formă în această partidă, cu un adversar mult mai slab.

Cele două pariuri merg pariate și single, nu doar combo, având cote foarte bune de jucat chiar și separat. Mai mult, încep târziu, așa că e timp să pariați toată ziua.

Mult succes!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate