Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (3.04.2022). Fotbal de calitate și câștiguri însemnate în Premier League

Tottenham, o echipă spectaculoasă

Biletul zilei de duminică, 3.04.2022, provine din Premier League, acolo unde vom paria pe duelurile dintre Tottenham și Newcastle, respectiv West Ham – Everton. Ambele partide reprezintă meciuri importante în lupta pentru locurile de Europa, dar și pentru salvarea de la retrogradare. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tottenham poate câștiga al treilea meci consecutiv

Deschidem biletul cu partida dintre Tottenham și Newcastle. Gazdele se află pe locul 5, la 3 puncte de locul 4, însă cu o partidă în plus disputată. Tottenham s-a schimbat total de când Antonio Conte a preluat echipa, lucru văzut în jocul prestat de echipă pe teren, cât și declarațiile din afara acestuia. Newcastle părea una dintre candidatele sigure la retrogradare în Championship. Dar, după o iarnă cu achiziții de valoare, Newcastle a urcat până pe locul 14. Are un avans de 9 puncte faţă de primul loc retrogradabil. Pentru acest meci recomandăm pariul „1”, deoarece Tottenham este mare favorită la câștigarea celor 3 puncte.

West Ham, cotă 1,80 pe biletul zilei de duminică, 3.04.2022

Continuăm cu cel de-al doilea meci de pe bilet, confruntarea dintre West Ham și Everton. Gazdele au un moral excelent după calificarea în sferturile de finală ale Europa League în detrimentul Sevillei, în timp ce oaspeții au emoții mari în privința salvării de la retrogradare. „Ciocănarii” se află pe locul 7, cu 48 de puncte acumulate în 30 de partide. Un eventual succes ar oferi șanse suplimentare de o devansa pe Manchester United. După ce partida tur a fost câștigată de londonezi, scor 0-1, un alt succes le iese în cale, pentru că Everton este într-o formă deplorabilă, după un sezon aproape catastrofal. Pariem „1”, pentru cota 1.80, una mare, dar realizabilă.

Biletul zilei (3.04.2022)

Biletul zilei (3.04.2022)

 

Agenții autorizate