Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 3 decembrie. Dueluri tari în Liga 1

FCSB

FCSB și Voluntari s-au bucurat de o zi în plus de pauză. Meciul lor direct nu s-a mai disputat, așa că cele două sunt destul de odihnite pentru duelurile pe care le au azi. Ilfovenii se deplasează la Mediaș, în timp ce bucureștenii sunt la Iași. La cât a nins ieri la Botoșani, nu este exclus să avem parte de terenuri grele și azi.

Biletul Zilei, 3 decembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Din cauza faptului că nu a jucat partida de la Voluntari, FCSB s-a trezit că mai are un singur punct peste primul loc ce se află în afara play-off-ului. Probleme este că și Poli Iași are șanse destul de mari la play-off, are nevoie doar de o victorie în meciul de azi și reintră serios în calculele calificării. Este de așteptat și reacția celor de la FCSB după prima înfrângere cu Vintilă, dacă până acum a fost doar lapte și miere, ce o să urmeze nu pare atât de frumos.

Biletul Zilei, 3 decembrie

  • Ieșenii au luat doar un punct în ultimele patru etape, gazdele au pierdut în acest sezon așa multe puncte, încât acum puteau să fie lejer pe un loc de play-off. Teja se confruntă cu fel și fel de lucruri la Iași, unele dintre ele fiind destul de absurde. Gazonul a fost schimbat, dar dacă a nins și la Iași așa cum s-a întâmplat la Botoșani aseară, atunci totul o să fie împotriva celor de la FCSB.
  • Voluntari tot speră în salvarea de la retrogradare, un lucru extrem de greu de realizat. Ilfovenii au doar 8 puncte până în acest moment, iar forma în care se află jucătorii este una lamentabilă. Gazul vrea play-off-ul, ieșirea din insolvență a secătuit clubul din Mediaș, iar o clasare în play-off ar ajuta enorm finanțele clubului.

Biletul zilei din 03.12.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii