Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 3 ianuarie 2020. Mizăm pe Spania

sevilla

Biletul Zilei, 3 ianuarie 2020. Continuă nebunia din La Liga, dar și cea din Segunda Divizion. Capul de afiș este fără doar și poate: Sevilla vs Bilbao. Două echipe de tradiție, două cluburi ce încearcă să prindă fiecare un loc mai bun în La Liga, două dintre echipele cu cele mai bune apărări din campionatul spaniol. Extremadura este într-o cursă nebună pentru a se ridica peste linia roșie din Segunda.

Biletul Zilei, 3 ianuarie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Bilbao a primit doar 12 goluri până acum, iar cei de la Sevilla au primit 17. Sunt două dintre cele mai bune apărări din La Liga, dar ambele au problemele lor. Sevilla este o echipă ce a avut un sezon slab pe propriul teren, iar Bilbao are o listă de jucători indisponibili pentru acest meci. Noi mizăm pe victoria băieților lui Lopetegui, aceștia joacă un fotbal foarte ofensiv, iar dacă vor avea șansa de a marca în primele 30 de minute, atunci totul o să fie și mai ușor.

Biletul Zilei, 3 ianuarie

  • Valladolid este obligată să câștige, fiind un meci cu o rivală de la retrogradare, Valladolid este conștientă de importanța celor 3 puncte puse în joc. Gazdele nu au strălucit pe propriul teren, dar au un joc consistent, un joc ce poate face diferența cu o echipă de același nivel. Leganes nu a obținut vreo victorie în deplasările de până acum, iar în cele opt astfel de partide a reușit să marcheze doar 4 goluri, așa că oaspeții au destule probleme pe terenurile străine.
  • Extremadura a terminat 2019 cu fruntea sus, gazdele au reușit trei rezultate pozitive, rezultate ce au adus ceva speranță la Extremadura. Alcorcon este o echipă de mijlocul clasamentului, dar în același timp este o echipă ce nu a câștigat vreun meci în ultimele 6 partide oficiale. Gazdele au câștigat ultimele trei dueluri directe, iar în acest timp nu au primit vreun gol.

Biletul zilei din 03.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii