Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 3 noiembrie. FCSB este de neoprit

fcsb

Echipa lui Vintilă a intra într-o transă câștigătoare, nimeni și nimic nu are capacitatea de a îi sta în cale. Cea ce părea o glumă la început, s-a transformat într-un coșmar pentru toate echipele din Liga 1. FCSB are șanse mari de a intra în lupta pentru titlu, poate și de aceea resimte Super Dan presiunea.

Biletul Zilei, 3 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • La pauza meciului cu Clinceni, Dan Petrescu a recunoscut că a avut o criză de nervi, Deac a spus și el că nu a pățit așa ceva niciodată în cariera sa. Petrescu își dă seama de forța pe care o emană FCSB și nu vrea să scape lucrurile de sub control. Avem parte de o luptă interesantă la titlu.
  • Bucureștenii vor câștiga duelul de azi, nu au cum să se încurce de Sepsi. Oaspeții sunt o echipă decentă, dar nu îi pot face față FCSB-ului la București. Sepsi este campioana egalurilor, nu are un joc spectaculos, dar acesta este din ce în ce mai eficient. Este o formație reactivă și poate să revină de fiecare dată când este condusă.

Biletul Zilei, 3 noiembrie

  • FCSB are doar varianta victoriei, alt ceva nu există pentru Vintilă și compania. Toți fotbaliștii sunt apți pentru acest joc, iar Vintilă se bucură de încrederea dintre el și ei. Aceștia reacționează foarte bine la antrenamente, reacționează foarte bine la presiune, iar acest lucru se datorează și faptului că patronul nu își mai critică fotbaliștii în public.
  • Volunatri mai speră, dar nici ea nu știe la ce. Bergodi a reușit două egaluri consecutive, iar acest fapt a adus puțină liniște în cadrul clubului pe care îl păstorește. Problema este că, Botoșaniul este o echipă ce joacă foarte ofensiv, iar dacă prinde o zi perfectă, atunci totul s-a terminat pentru Voluntari. Fiecare luptă pentru obiective diferite, dar moralul pozitiv este de partea oaspeților.

Biletul zilei din 03.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare