Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Biletul zilei (30.03.2022). Dai lovitura cu două meciuri din zona Concacaf!

Pentru biletul zilei din 30.03.2022, am selectat două partide, din zona Concacaf, decisive pentru Mexic și SUA în privința calificării la Cupa Mondială din Qatar. Cu o cotă totală de 3,26, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, la mijloc de săptămână.  Betmag vă prezintă, în continuare, ponturile.

Victorie și calificare pentru Mexic

Cu o remiză în fața lui El Salvador, Mexic își asigură calificarea la WC 2022. În etapa din weekend-ul trecut, gazdele au învins, 1-0, în Honduras, în timp ce oaspeții au pierdut disputa cu Costa Rica, 1-2. În această campanie, Mexic a fost o selecționată prudentă. Deși un rezultat de egalitate este suficient, anticipăm că gazdele își vor apăra blazonul și vor obține o victorie anticipată cu El Salvador, reprezentativă pe care a învins-o în fiecare din ultimele nouă meciuri. Pontul nostru Mexic câștigă la cel puțin două goluri diferență” are cotă 1.48.

SUA câștigă, cotă 2,20 pe biletul zilei din 30.03.2022!

La fel ca Mexic, SUA pot ajunge la Cupa Mondială din Qatar cu o remiză. Americanii au demonstrat, însă, forță în partida anterioară, când a învins pe Panama, 5-1. Aflată pe locul 4, Costa Rica are nevoie de victorie și de jocul rezultatelor pentru a accede direct la WC 2022. Misiune cam imposibilă dacă ne uităm pe loturile celor două reprezentative. Mizăm pe SUA, care s-au impus în precedentele patru dispute directe. SUA câștigă” are cotă 2.20.

Biletul zilei (30.03.2022)

Biletul zilei (30.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate