Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 30.07.2018. Începem săptămâna cu un pariu curajos

Publicat

pe

Biletul Zilei 30.07.2018. Ziua de luni ne oferă câteva partide din care se poate face profit şi care pot aduce o sumă frumoasă în conturile de pariuri. 500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 30.07.2018
Plzen – Slovan 1 @ 1.36
FC Voluntari – Gaz Metan Ambele înscriu @ 1.88
Concordia – Viitorul 2 @ 2.10
Curs final: 5.36


Biletul Zilei 30.07.2018

Primul meci de pe bilet este din Cehia şi le pune faţă în faţă pe Plzen şi Slovan Liberec. Gazdele sunt campioanele de anul trecut, iar în acest sezon au început în forţă, cu o victorie. Acum întâlnesc o echipă accesibilă, pe care în mod normal o pot învinge fără mari probleme, aşa că recomandăm să pariaţi fără emoţii pe victoria gazdelor, la o cotă foarte bună pentru acest meci, 1.36.

Biletul Zilei 30.07.2018

Continuăm biletul cu jocul dintre FC Voluntari şi Gaz Metan. Duelul se anunţă foarte echilibrat, aşa că ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi, însă recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe goluri, de preferat ambele înscriu.

Ultimul meci de pe biletul zilei le pune faţă în faţă pe Concordia şi Viitorul, în a doua rundă din campionatul României. Viitorul a fost învinsă surprinzător în prima rundă, aşa că acum ne aşteptăm să vedem un meci mult mai bun făcut de elevii lui Gheorghe Hagi. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe un succes al oaspeţilor în acest duel.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii