Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul Zilei 30.10.2018. Campionatul Belgiei ne aduce profitul

Brugge
Brugge

Am selectat pentru biletul principal al zilei trei meciuri, toate sunt din același campionat și se desfășoară de la aceeași oră.

Charleroi are meci greu cu Truiden pe propriul teren, ambele echipe au cam aceeași formă de moment și este greu de dat un pronostic la acest meci. Gazdele sunt pe locul zece cu 14 puncte obținute, au un golaveraj excelent (de pariat) 17-18, iar în ultimele cinci etape au marcat de fiecare dată.

Truiden este două locuri mai sus, are 18 puncte și un golaveraj total de 17-14. Ultimele patru meciuri directe s-au terminat cu rezultatul de sub 2,5 goluri.


Biletul Zilei 30.10.2018


Biletul Zilei 30 octombrie 2018. Brugge – Oostende

Brugge a ajuns pentru prima oară pe locul doi, are o serie de trei meciuri fără victorie și un golaveraj total de 31-13. Oostende pare adversarul perfect, pentru o revenire pe linia de plutire.

Oaspeții se află la mijlocul clasamentului, au o serie de patru jocuri fără victorie și au primit în acest timp opt goluri. În schimb, Oostende este o echipă dificilă în deplasare. Oaspeții au trei meciuri fără înfrângere pe teren străin și vin cu gânduri mari la Brugge.

Biletul Zilei 30.10.2018. Mouscron – Gent

Gazdele au opt victorii cu Oostende acasă și au marcat în fiecare din cele nouă partide disputate. Mouscron a reușit o singură victorie în acest sezon, dacă în sezonul trecut s-a salvat la marele fix de la retrogradare, în acest sezon acest lucru pare imposibil. Mouscron are doar șase puncte acumulate și un golaveraj de 6-18.

Mouscron este cea mai slabă echipă de pe teren propriu, are doar patru puncte obținute și șase goluri primite, faptul că a marcat o singură dată în aceste meciuri ne face să mizăm pe adversar. Gent nu pierde de patru etape în deplasare și are 12 goluri marcate în acest timp.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate