Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 30 ianuarie 2020. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 30 ianuarie 2020. Trei meciuri pentru profit, într-o zi în care nu avem foarte multe evenimente interesante de pariat. Cu toate acestea, avem echipe de top, precum FC Barcelona, Sevilla sau Lyon.

 

Bilet Zilei 30 ianuarie 2020

  • FC Barcelona vine după o înfrângere în campionat, 0-2 cu Valencia, iar acum are un meci relativ ușor pe teren propriu, pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Regelui. Catalanii sunt favoriți, chiar dacă Leganes are o formă destul de bună, cu o singură înfrângere în ultimele cinci partide directe. Mizăm pe un pronostic sigur, victoria gazdelor, fără sa ne complicăm cu pronosticuri mai grele.

3 meciuri pentru Biletul Zilei

  • Tot din Cupa Regelui este și al doilea meci de pe bilet, Mirandes – Sevilla. Oaspeții sunt favoriți, în special pentru că au un lot mult mai puternic. Mai mult, Mirandes are cinci meciuri la rând terminate la egalitate, toate cu formații mult mai slab cotate. Din acest motiv, suntem de părere că trebuie încercat cu încredere pronosticul pe 2 solist, la cota 1.50.
  • Închidem biletul cu partida dintre Nice și Lyon, din Cupa Franței, faza optimilor de finală, la care mergem destul de prudent și alegem un pronstic X2, la cota 1.38, în favoarea oaspeților. Aceștia sunt într-o formă bună, cu patru victorii și un egal în ultimele cinci partide. Nici gazdele nu stau rău, așa că am ales o dublă pentru siguranță.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii