Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 30 noiembrie. Mizăm tare pe Premier League

Liverpool

Chelsea este destul de obosită după deplasarea avută la Valencia, acolo unde a reușit să scoată un punct, punct ce o menține în lupta pentru calificarea din grupa de Champions League. Tottenham a schimbat aerul, Mourinho a venit cu o mentalitate nouă, să vedem cât îl ține norocul.

Biletul Zilei, 30 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Liverpool are un singur egal în campionat, cel cu Manchester United, unul destul de surprinzător dacă ne uităm pe forma de moment a celor două formații. „Cormoranii” s-au desprins de celelalte rivale, singurele echipe ce o pot încurca în acest sezon, fiind City sau Leicester. Brighton are două înfrângeri consecutive, acum o să urmeze o a treia, doar că și jucătorii lui Klopp sunt foarte obosiți în acest moment.

Biletul Zilei, 30 noiembrie

  • Chelsea este destul de departe de locul 5, plus că echipele ce sunt în urma sa, nu au o constanță în evoluții. Londonezii joacă un fotbal bazat doar pe atac, faptul că Lampard și-a dat seama de ce fotbaliști formează defensiva echipei sale, este un mare plus pentru viitoare carieră a acestuia. Chelsea a legat trei victorii consecutive acasă, toate fiind obținute la zero. West Ham este într-o situație foarte delicată. „Ciocănarii” sunt prima echipă de peste linia roșie, iar viitorul nu sună bine pentru ei. În ultimele două deplasări, West Ham a primit 5 goluri și nu a marcat vreunul.
  • Tottenham a obținut o victorie foarte importantă în etapa trecută, s-a impus la West Ham cu 3-2, după o lungă perioadă de secetă. Mourinho a adus un imbold fantastic la echipă, jucătorii simt că s-a schimbat ceva și dau totul în timpul celor 90 de minute. Oaspeții și-au pierdut farmecul pe care îl aveau, dar rămân o echipă destul de periculoasă. Bournemouth nu a marcat în deplasările directe de până acum.

Biletul zilei din 31.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare