Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 30 octombrie. Serie A și La Liga ne aduc profitul

napoli

Atalanta are parte de un nou duel tare, acum urmează Napoli. Valencia și Sevilla speră la o clasare în primele 4, dar au mult de muncit în acest sezon, Bilbao trebuie să profite de forma slabă în care se află Espanyol. Catalanii s-au impus în ultima etapă împotriva unei echipe ce joacă tare acasă.

Biletul Zilei, 30 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Chiar dacă în Champions League pare că nu s-a adaptat, Atalanta evoluează fantastic în Serie A. De obicei, echipele mici nu prea fac față și în Champions și în campionat, dar echipa din Bergamo a reușit să separe cele două competiții. Etapa trecută, Atalanta s-a impus cu 7-1 în fața celor de la Udinese.
  • Napoli a pierdut 4 puncte mari în ultimele 4 etape, după ce a remizat la Torino, a făcut acest lucru și în ultima etapă la Spal. Cu o așa rată a punctelor pierdute, Napoli nu o să prindă podiumul sezonul acesta. Sezonul acesta, Napoli are deja și o sincopă pe propriul teren, 0-1 cu surpriza competiției Cagliari.

Biletul Zilei, 30 octombrie

  • Bilabao este în derivă, nu câștigă cu nimeni de cinci etape, iar în acest timp a avut parte și de 3 înfrângeri. Bascii sunt pe locul 10 în La liga și datorită rezultatelor din primele etape, golaverajul este în continuare ok, 8-7, dar dacă lucrurile vor continua așa, atunci echipa o să ajungă rapid la retrogradare.
  • Sevilla a legat în etapa trecută două victorii, ambele au fost obținute fără gol primit, iar viitorul sună bine pentru andaluzi. Rămân totuși problemele din apărare, pe acestea trebuie să le regleze de urgență Lopetegui.
  • Valencia nu reușește o victorie de două etape, dacă egalul de la Madrid cu Atletico a fost un rezultat ok, înfrângerea din etapa trecută cu Osasuna, nu a venit bine. Valencia nu a pierdut cu nimeni pe propriul teren, iar Sevilla s-a impus ultima oară în fieful său în 2012.

Biletul zilei din 30.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii