Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 30 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Facem profit cu Simona Halep şi Bianca Andreescu

O nouă zi la Turneul Campioanelor 2019, un nou bilet, 30 octombrie, care poate să aducă profit. Tichetul este compus din cele două partide din Grupa Violet. Simona Halep o întâlneşte pe Elina Svitolina, în cel mai tare duel al zilei, iar Karolina Pliskova joacă împotriva Biancăi Andreescu.

Biletul Zilei, 30 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep – Elina Svitolina

  • Simona Halep a câştigat prima partidă la Turneul Campioanelor 2019 împotriva Biancăi Andreescu, într-un duel care e a fost senzaţional pentru românca noastră. Simo a pierdut primul set, l-a câştigat pe al doilea la Tie-break, 7-6(8-6) şi s-a impus în cel de-al treilea printr-un joc extrem de solid, 6-3.
  • Elina Svitolina şi-a câştigat şi ea prima partidă, după ce s-a impus împotriva Karolinei Pliskova. A obţinut primul set la tie-break, scor 7-6 (14-12), apoi l-a câştigat mai uşor pe cel de-al doilea, scor 6-4, după aproape două ore de joc. Împotriva Simonei Halep a jucat de opt ori, ambele jucătoare având câte patru victorii.

Cota excelentă la Petra Karolina Pliskova – Bianca Andreescu

  • Karolina Pliskova a pierdut prima partidă de la Turneul Campioanelor 2019, fiind învinsă de Svitolina în minimum de seturi. Jucătoare din Cehia ar fi putut chiar să câştige duelul dacă ar fi fost mult mai atentă, mai ales în tie-break-ul primului set. Pliskova are ocazia să îşi ia revanşa pentru a obţine prima victorie împotriva Biancăi.
  • Andreescu deşi a câştigat primul set cu Simona Halep şi părea că îl va lua şi pe cel de-al doilea, a cedat în tie-break, apoi nu şi-a mai revenit şi a pierdut meciul. Unul în care diferenţa a fost făcută mai mult la nivel mental, pentru că jucătoarea din Canada a reuşit în 68% dintre cazuri cu primul serviciu şi a profitat de şapte din cele 15 şanse de break pe care le-a avut.
Biletul Zilei, 30 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Biletul Zilei, 30 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii