Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (31.03.2022). Două meciuri de tenis pentru profit

Hubert Hurkacz, numărul 10 ATP

Biletul zilei de joi (31.03.2022), conține 2 evenimente, ambele din lumea tenisului. O partidă de la turneul ATP de la Miami, alta de la Challenger-ul feminin de la Marbella. 

A patra întâlnire între Medvedev și Hurkacz în mai puțin de un an

Deschidem biletul cu partida dintre Daniil Medvedev, nr. 2 ATP, și Hubert Hurkacz, nr. 10 ATP. Cei doi tenismeni urmează să se dueleze pentru un loc în careul de ași de la Miami, după ce au mai avut 3 întâlniri anul trecut, 2 câștigate de Medvedev, dar cea mai importantă a fost câștigată de polonez, la Wimbledon, în optimi, acolo unde s-a oprit în semifinale. Până acum, ambii tenismeni au trecut de competitori de top. Medvedev nu a cedat nici un set în partidele cu Andy Murray, Pedro Martinez și Brooksby, în timp ce Hurkacz a fost nevoit să joace 3 seturi în partida cu Aslan Karatsev. Rusul este favorit, iar miza este imporantă, deoarece dacă câștigă turneul, devine numărul 1 ATP din nou. Pariem „2-0” la scorul pe seturi, pentru cota 1.70.

Clara Burel – meci ușor pentru un loc în sferturi

Celălalt eveniment de pe bilet este partida dintre Clara Burel, nr. 82 WTA, și Rebeka Masarova, nr. 136 WTA, în cadrul optimilor de la Marbella. După eliminările premature de la turneele de pe hard, cele două jucătoare au schimbat suprafața, și acum participă la Challenger-ul pe zgură de la Marbella. Pe acest meci vom paria pe victoria lui Burel, care are o experiență mai mare față adversara sa la turneele mari.

Biletul zilei (31.03.2022)

Biletul zilei (31.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate