Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 31 octombrie. Scoatem profit din La Liga

villarreal

Ultimele două partide ale acestei etape intermediare, sunt pe biletul nostru. Eibar nu este la nivelul din sezonul trecut, nici meciurile de pe propriul teren par să nu o ajute pe echipa gazdă. Mallorca are parte de un duel tare cu Osasuna, două echipe ce se simt excelent acasă, doar că acum Osasuna trebuie să scoată ceva din deplasare.

Biletul Zilei, 31 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Villarreal are ceva accidentați în acest moment, dar în rezultatele din ultima vreme nu prea se vede acest lucru. Sigur, Villarreal are ceva înfrângeri la activ, dar cel mai important lucru rămân punctele acumulate din victoriile obținute. 5 astfel de victorii are Villarreal, ultimele două fiind obținute în ultimele două etape. Deplasările sunt o corvoadă pentru Villarreal, trei înfrângeri și două victorii este bilanțul oaspeților, dar în acest meci au o șansă bună.
  • Eibar este departe de forma din sezonul trecut, are cinci înfrângeri la activ, și doar două victorii la bilanț. În ultimul meci de pe propriul teren, Eibar a încasat 3 goluri fără să marcheze vreunul, dar adversarul s-a numit FC Barcelona. Eibar nu își găsește o identitate de joc, greșelile se țin lanț în apărare, iar acest lucru se vede cel mai bine în linia de clasament.

Biletul Zilei, 31 octombrie

  • De curând, Mallorca a reușit două victorii importante pe propriul teren. Un 2-0 cu Espanyol și un 1-0 cu Real Madrid, ce este surprinzător, este faptul că gazdele nu au primit vreun gol în aceste două partide. Gazdele au scos 10 puncte din partidele de pe propriul teren, dar acestea sunt și singurele obținute. Mallorca o să aibă un sezon infernal în față, dacă nu începe să câștige ceva puncte din deplasare.
  • Aceleași caracteristici le are și Osasuna, doar că oaspeții au reușit să aducă 5 puncte din deplasările de până acum. Osasuna are un golaveraj de 10-9 în acest gen de partide, dar în ultimele cinci deplasări de la Mallorca, a primit gol de fiecare dată.

Biletul zilei din 31.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii