Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 31 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Ne dublăm banii cu ultimele partide din Grupa Roşie

Biletul Zilei, 31 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Tichetul este compus din ultimele două partide din Grupa Roşie. Nu înainte de ora 12.30, Ashleigh Barty o întâlneşte pe Petra Kvitova, iar după acest duel urmează Kiki Bertens – Belinda Bencic.

Biletul Zilei, 31 octombrie, Turneul Campioanelor 2019. Ashleigh Barty – Petra Kvitova

  • Ashleigh Barty şi-a complicat mult viaţa la Turneul Campioanelor 2019, după ce a fost învinsă de rezerva Kiki Bertens. Ar fi putut să obţină calificarea în semifinalele WTA Finals din meciul doi şi să nu mai depindă de cel cu Kvitova. Mai ales că acum toate cele patru jucătoare din Grupa Roţie au şanse la accederea în runda următoare. Sigur că unele depind doar de ele, aşa cum este Barty, altele au nevoie şi ca celelalte rezultate să le fie favorabile.
  • Aşa este şi Kvitova, care are nevoie neapărat de victorie în duelul cu Barty, însă asta nu e de ajuns. Trebuie să fie în minimum de seturi şi rezultatul de la Bertens – Bencic să îi fie favorabil. A pierdut inexplicabil atât cu Osaka, retrasă între timp, cât şi cu Bencic, şi nu mai depinde de doar de ce face ea.

Cota excelentă la Kiki Bertens – Belinda Bencic

  • Kiki Bertens a ajuns să joace la Turneul Campioanelor 2019 după ce Naomi Osaka s-a retras, după ce e disputat prima rundă când a câştigat împotriva Kvitovei. Bertens s-a impus cu Barty, în trei seturi, şi printr-o victorie are şanse să meargă mai departe în semifinale.
  • Aşa cum are şi Belinda Bencic să se califice în semifinale în cazul în care câştigă această partidă. Bencic are trei seturi câştigate şi trei pierdute şi singura şansă e victorie. Belinda Bencic este una dintre marile surprize ale Turneului Campioanelor 2019.
Biletul Zilei, 31 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Biletul Zilei, 31 octombrie, Turneul Campioanelor 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii