Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 4 decembrie. Spectacol în Premier League

Avem parte de derby-ul dintre Liverpool și Everton, meci care naște pasiuni imense de fiecare dată când se dispută. Mourinho se întoarce la United, dar din postura de adversar. Spurs este într-o ușoară creștere după venirea portughezului, dar meciul cu United o să fie greu. Chelsea are mari probleme în acest moment.

Biletul Zilei, 4 decembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • „Cormoranii” sunt într-o luptă cu ei înșiși, nu cu celelalte adversare din campionat. Liverpool domină de o manieră autoritară competiția internă, dar lotul pare din ce în ce mai obosit. Klopp a riscat enorm prin faptul că nu a făcut vreun transfer în vară, joacă cu aceeași jucători la fiecare meci și acest lucru o să conteze în foarte scurt timp. Poate că în iarnă, Klopp o să aducă ceva jucători de calitate, dar până atunci defilează cu ce are la dispoziție.

Biletul Zilei, 4 decembrie

  • Două înfrângeri consecutive, acesta este bilanțul lui Chelsea. Nu prea ne așteptam la acest lucru, poate că este logic că se întâmplă, dar momentul nu este unul bun. Chelsea a fost banată de la transferuri, însă Lampard a reușit cu tinerii pe care îi are la dispoziție lucruri senzaționale. Villa este o echipă extrem de bună, joacă un fotbal foarte ofensiv, exact precum Chelsea, iar meciul o să fie unul cu foarte multe goluri.
  • Tottenham și-a revenit, iar acest lucru i se datorează în mare măsură lui Mourinho. Portughezul a venit cu șarmul său inconfundabil și s-a făcut imediat plăcut în fața fotbaliștilor lui Spurs. Meciul cu United este unul special pentru Mou, acesta a plecat pe ușa din spate de la United și acum o să vrea să profite de degringolada de acolo.

Biletul zilei din 04.12.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii