Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 4 ianuarie 2020. Cota 2.66 din La Liga!

Biletul Zilei 4 ianuarie 2020. Cota 2.66 din La Liga! Au trecut Sărbătorile, așa că acum ne întoarcem la weekendurile obișnuite, cu meciuri de top. Astăzi mergem pe un bilet simplu, unde pariem pe cele mai mari favorite din La Liga, FC Barcelona și Real Madrid.

Biletul Zilei, 4 ianuarie

  • Începem cu duelul dintre Getafe și Real Madrid, programat de la ora 17:00, ora României. Gazdele trec printr-o formă destul de bună, cu trei victorii în ultimele patru partide, reușind să strângă nu mai puțin de 30 de puncte în cele 18 meciuri disputate. Au ajuns astfel pe locul șase în campionat, ultimul care asigură prezența în Europa League la finalul sezonului.
  • De partea cealaltă, Real Madrid este la două puncte de liderul FC Barcelona, iar în ultimele trei partide a făcut de fiecare dată egal, așa că acum vrea să forțeze o victorie pentru a nu pierde legătura cu echipa catalană.
  • Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe victoria oaspeților.

Biletul Zilei, 4 ianuarie

  • Continuăm cu partida dintre Espanyol și FC Barcelona, derby-ul orașului. Niciodată acest derby nu a mai fost așa dezechilibrat: gazdele sunt pe ultimul loc în clasament, în timp ce oaspeții ocupă prima poziție în La Liga.
  • Espanyol joacă foarte prost în acest sezon, reușind să aibă doar două victorii și patru egaluri în 18 meciuri.
  • Nu același lucru se poate spune despre FC Barcelona, care are 12 victorii și trei egaluri în cele 18 meciuri disputate.
  • Nu credem că există posiblitatea ca FC Barcelona să nu câștige acest meci, așa că mergem pe 2 solist.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii