Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 4 noiembrie. Derby de tradiție la Severin

Dinamo, Pesic, Craiova

Am putea spune din păcate, pentru că așa și este. În loc de centralul din Craiova, s-a ales această variantă de rezervă. Gazonul abia a fost schimbat și nu se poate juca pe el. Dinamo este o echipă pe val, dar întâlnește un Victor Pițurcă diabolic, un manager ce poate să-și motiveze fotbaliștii la maxim.

Biletul Zilei, 4 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Mai devreme sau mai târziu, problemele financiare de la Dinamo, își vor pune amprenta pe evoluția jucătorilor. Faptul că un club precum Dinamo, cu o tradiție mare în fotbal, este scos la vânzare pe 1 leu, iar în acte sunt vreo cinci milioane de euro datorii, este un semn de faliment.
  • Acest semn a fost dat de foarte mult timp, încă de când Negoiță debuta la Dinamo și băga clubul în insolvență. Jucătorii nu își primesc banii la timp și au început să devină din ce în ce mai vocali pe acest subiect. Uhrin și Prunea fac tot ce pot ei pentru a păstra concentrarea fotbaliștilor, dar fără bani o să fie imposibil. Să ne aducem aminte de Rapidul lui Copos, în ce fel s-a stins.

Biletul Zilei, 4 noiembrie

  • Oltenii nu au probleme financiare, au un super antrenor, iar stadionul este unul frumos și primitor. Acest meci nu se dispută la Craiova, datorită schimbării suprafeței de joc. Chiar dacă meciul se dispută la Severin, oltenii vor lua cu asalt tribunele micuțului stadion. Rivalitatea dintre cele două cluburi este imensă, iar acest meci o să se joace în primul rând cu sufletul.
  • Astra a pierdut calificarea în Cupa României, credem că a făcut acest lucru intenționat. Astralii vor cu ardoare să se califice în play-off, de acolo vin banii. Cu o clasare pe un loc fruntaș, pe podium, Astra poate câștiga mult mai mulți bani. Lotul de jucători este unul foarte bun, Bogdan Andone are de unde să aleagă un prim unsprezece eficient, are nevoie de foarte multă inspirație. Iași este o echipă tare complicată, nu se știe când poate obține un rezultat pozitiv. Face acest lucru exact când nu se așteaptă nimeni.

Biletul zilei din 04.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare