Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 4 octombrie. Banii vin din Liga 1

CFR vs Craiova

Avem două meciuri din Liga 1, oltenii primesc vizita celor de la Poli Iași, nu o să fie unul ușor, dar naivitățile celor de la Iași îl pot face. Botoșani întâlnește cea mai complicată echipă din Liga 1, Sepsi. Oaspeții par ușor de bătut mereu, dar nimeni nu reușește acest lucru.

Biletul Zilei, 4 octombrie. Oltenii știu una și bună, victoria

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cu o victorie în meciul de azi, oltenii pot urca pe primul loc în clasament. De când așteaptă ei acest lucru. Venirea lui Pițurcă a adus o emulație extrem de importantă la Craiova, publicul speră ca acesta să fie anul cel mare, mai ales că FCSB nu se regăsește, iar cei de la CFR sunt pe în două competiții.
  • Până acum totul funcționează, Craiova câștigă meciuri chiar și în momentele în care nu joacă fotbal bun. Acest lucru îl pot reuși doar echipele ce au o anumită condiție, nu oricine poate face acest lucru. Fără îndoială că artizanul acestei liniști este Pițurcă, acesta a luat asupra sa toată presiunea și prin experiența pe care o are se impune în fața întregului lot.

Botoșani dă un examen extrem de greu

  • Ieșenii au uitat să câștige, au o serie de cinci partide fără victorie, dar problema este că în marea majoritate dintre acestea a condus pe tabela de marcaj. Teja nu își dă seama de ceva, poate că problemele cu banii își fac simțită prezența, poate că jucătorii vânduți pe repede înainte au lăsat un gol prea mare, sunt multe cauze, dar Teja nu reușește să le dibuiască.
  • FC Botoșani a reușit o victorie importantă în etapa trecută, o victorie ce a pus capăt unei lungi perioade de secetă. Moldovenii s-au impus la Hermannstadt și astfel au urcat pe loc de play-off. Nu trebuie să se îmbete cu apă rece, Botoșani și-a pierdut din farmecul primelor etape, iar această victorie este una destul de norocoasă.
  • Sepsi tace și face, echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut un singur meci în acest sezon, dar are 8 egaluri din 11 etape disputate. Sepsi este singura echipă neînvinsă în deplasările de până acum, iar acest lucru trebuie să îi sperie pe moldoveni. Atunci când Sepsi o să-și regleze micile probleme pe care le are, o să fie și momentul când un loc de play-off este amanetat.

Biletul zilei din 04.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii