Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei: 4 ponturi din Serie B în drumul spre victorie! Cum încasăm 1600 de lei din oferta de pariuri de luni!

Mihăilă revine printre titluari la Parma
Mihăilă revine printre titluari la Parma

După ce am gustat din cupa victoriei ieri și am câștigat 2000 de lei cu un bilet spectaculos, azi avem din nou speranțe mari. Chiar dacă de obicei lunea oferta de pariere este mai săracă în evenimente, ne-au făcut cu ochiul meciurile din Serie B, acolo unde azi se derulează o etapă completă!

Din cele 10 jocuri ale zilei, am ales 4 recomandări din Serie B cu care sperăm să avem un drum lin spre victorie.

Lucarelli – Gattuso, duelul de goluri al zilei!

Ternana – Como este un meci de ambele marchează. Două grupări ofensive, cu doi antrenori temperamentali pe bancă, Christian Lucarelli vs Rino Gattuso, avem așadar rețeta perfectă pentru un GG spectaculos.

O echipă care trece printr-o perioadă fastă în Serie B este Reggina. Cu câteva nume importante și pentru Serie A precum Cionek, Galabinov, Hetemaj și mai ales Jeremy Menez, elevii lui Alfredo Aglietti au câștigat 3 puncte mari etapa trecută la Perugia și trag la locurile de promovare. În fața unei Cittadelle sfărâmate, mizăm că gazdele nu vor pierde iar în meci se vor marca de la două goluri în sus.

Aflată tot în zona play-off, Cremonese are o misiune facilă acasă la lanterna Porderone, iar pentru a închide periplul italian plasăm pe bilet și un GG de luptă între Bologna și Cagliari. Sarzii au schimbat antrenorul și vin pe Dall’ara  în mare foame de puncte, find capabili să marcheze măcar o dată.

Parma dă restart cu Mihăilă titular!

După victoria din etapa trecută de la Cittadella, Parma încrearcă să-și creeze din nou drum spre locurile fruntașe ale clasamentului. Emilianii au un lot care mustește de talente, dar antrenorul Enzo Maresca nu a reușit să fixeze rotițele corespunzătoare într-un angrenaj care scârțîie când ți-e lumea mai dragă. Vicenza este un adversar modest, se zbarte în zona roșie a clasamentului, astfel că mizăm cu curaj pe cel puțin două goluri înscrise de parmegiani, care îl vor avea pe Mihăilă în primul 11 și pe Dennis Man pregătit să intre pe parcurs.

Pentru ultimele două meciuri am ales două partide din Suedia, campionat unde în ultima perioadă se marchează la foc automat.

Cu 7 meciuri pe bilet, am făcut o cotă de 36 pe care am plasat-o deja la SUPERBET cu 40 de lei. Poți juca și tu biletul sau poți să te inspiri din recomandările noastre!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare