Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 5 ianuarie 2020. Facem bani în FA Cup

Biletul Zilei 5 ianuarie 2020. Facem bani în FA Cup, unde am ales să mergem pe trei favorite, echipe din Premier League care au adversarii mai slabi. Cele trei formații pe care mizăm sunt Tottenham, Chelsea și Sheffield United.

Biletul Zilei, 5 ianuarie

  • Începem cu partida dintre Chelsea și Nottingham, mai exact un duel între o echipă de Premier League și una de Championship. Londonezii au început anul cu un egal pe terenul celor de la Brighton, scor 1-1, în timp ce Notthingham a câștigat pe teren propriu cu Blackburn, scor 3-2. Chiar și așa, chiar dacă pe hartie pare mai în formă Nottingham, suntem de părere că Chelsea nu va renunța la FA Cup.
  • Un meci și mai dezechilibrat pare cel dintre Sheffield United și AFC Flyde. Sheffield este în prima ligă, unde se bate cu Liverpool și City, în timp ce Flyde este în liga națională, cu câteva ligi mai jos decât adversara de astăzi. Nu este nici în cea mai bună formă, așa că victoria celor de la Sheffield pare destul de sigură.

Biletul Zilei, 5 ianuarie

  • Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Middlesbrough și Tottenham. Gazdele sunt într-o formă foarte bună, reușind să lege nu mai puțin de patru victorii la rând în Championship, cu un singur gol primit în această perioadă! În primul meci din 2020, gazdele s-au impus cu 2-0 la Preston, în timp ce Totteham a pierdut cu Southampton, scor 0-1. Ne așteptăm totuși ca Spurs să se califice mai departe.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii