Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 5 noiembrie. Ianis evoluează pe Anfield

Ianis Hagi, Genk

Genk și-a cam terminat speranțele de calificare, poate doar să mai spere la Europa League, dar are nevoie de o victorie clară în meciul cu Salzburg. Stanciu evoluează pe Cam Nou, șansele sunt mici de a scoate ceva bun, dar sunt. Chelsea și Ajax își dispută revanșa, Ajax a pierdut destul de clar acum două săptămâni.

Biletul Zilei, 5 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Genk are un singur punct după trei etape, cel obținut cu Napoli. Belgienii nu au făcut față sezonul acesta, diferența a fost prea mare și față de Salzburg, nu mai vorbim de Liverpool și Napoli. Ianis a cam început să nu prindă echipa la Genk, chiar dacă părea că totul este ok pentru fotbalistul nostru.
  • Liverpool o să alinieze un unsprezece experimental, în weekend are meci direct cu Mancheste City. „Cormoranii” sunt ca și ieșiți din această grupă, tot ce trebuie să facă este să obțină victoria diseară.

Biletul Zilei, 5 noiembrie

  • Catalanii nu trec prin cele mai ok momente, forma slabă din ultima vreme este destul de evidentă, până și Messi nu poate să ajute cu ceva echipa. Aceste probleme vor duce la demiterea antrenorului, cu siguranță. Slavia poate profita de acest lucru, are nevoie și de mult noroc, dar poate profita de degringolada din interiorul clubului catalan.
  • Chelsea este o echipă foarte frumoasă, Lampard a reușit ceva ce nimeni nu prea se aștepta. Londonezii joacă un fotbal foarte ofensiv, chiar dacă au jucători foarte tineri în față. Chelsea se poate impune cu Ajax din nou, dar trebuie să joace 100% concentrată.
  • Ajax a pierdut câțiva fotbaliști importanți în vară, cel mai mult s-a văzut acest lucru la meciul cu Chelsea din tur. Londonezii au dominat Ajaxul la el acasă. „Lăncierii” au mare nevoie de un punct din acest duel, dacă Valencia se impune cu Lille, atunci lucrurile se pot complica

Biletul zilei din 05.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare