Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 6 ianuarie 2020. Două meciuri pentru profit!

Biletul Zilei 6 ianuarie 2020. Două meciuri pentru profit! Chiar dacă este luni, avem parte de multe evenimente, mai ales în Italia, în Serie A. Am ales și ultimul meci programat în FA Cup, Arsenal – Leeds, dar și AC Milan – Sampdoria.

Biletul Zilei, 6 ianuarie

  • Tunarii au început cu dreptul 2020 și au obținut toate cele trei puncte în duelul cu Manchester United, scor 2-0. Acum, încearcă să meargă mai departe în FA Cup, unde trebuie să treacă de Leeds United.
  • Leeds a făcut un egal în primul meci din 2020, 1-1 la West Brom acasă, iar acum visează să dea lovitura împotriva unei echipe din Premier League.
  • Ne așteptăm la un duel interesant, dar cum Arsenal nu are prea multe șanse în alte competiții, ne așteptăm să folosească o echipă de titulari și să încerce să meargă mai departe în această competiție.

Biletul Zilei, 6 ianuarie

  • AC Milan încearcă să șteargă cu buretele ce s-a întâmplat în acest sezon în 2019 și să o ia de la capăt pentru a prinde măcar un loc de Europa League. Diavolii milanezi l-au achiziționat în această pauză competițională pe Zlatan Ibrahimovic, care pare în formă după ce a marcat în primul amical pe care l-a disputat în tricoul milanez.
  • Sampdoria nu este cea mai în formă echipă, așa că ne așteptăm la un meci dominat de gazde, care probabil vor obține toate cele trei puncte în această seară.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii