Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 6 noiembrie. Florin Andone și „Galacticii”

Andone, Galata

Galatasaray, echipa lui Florin Andone, este într-o cursă nebună de a prinde locul 3 în grupa de Champions League. Până acum totul pare în zadar, Galata fiind ultima în grupa sa. Bayern s-a despărțit de antrenorul său, poate că așa era și normal, cele două mentalități nu erau pe aceeași lungime de undă.

Biletul Zilei, 6 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Real Madrid este o echipă a contrastelor sezonul acesta, poate câștiga cu 5-0, iar după aceea poate remiza 0-0 pe Bernabeu. Se poate impune la Istanbul cu 1-0, dar poate pierde la Mallorca cu 0-1. Situația din grupa de Champions, nu este una roză deloc. Real are doar 4 puncte acumulate, iar Brugge este pe 3 cu două și Galata pe ultimul loc cu un singur punct în zestre.
  • Așa că, dacă Real nu se concentrează doar pe fotbal, pot apărea probleme mari în cazul vreunei sincope. Experiența jucătorilor madrileni, nu ne face să credem că se poate întâmpla vreo surpriză, dar în fotbal s-au văzut multe. Galata are foarte mulți jucători consacrați, se vede acest lucru și din evoluția echipei în Champions. Turcii au pierdut ambele partide doar cu 1-0, iar egalul a fost alb, 0-0. Într-o grupă cu PSG și Real, aceste rezultate sunt extrem de ok.

Biletul Zilei, 6 noiembrie

  • Bayern a spulberat tot în Champions League, bavarezii nu au stat la discuții nici cu Tottenham. Bayern s-a impus la Spurs acasă cu 7-2. Evoluția entuziasmantă din Champions League, nu a avut ecou și în Bundesliga, acolo unde Bayern are destule sincope până acum.
  • Oly mai are de doi bani speranță că poate prinde locul de Europa League, dar trebuie să se impună în fața Stelei cu 2-0, atunci când o să fie returul. Până atunci, Oly trebuie să vadă cum gestionează această deplasare, una care se anunță infernală. Bayern fiind un animal rănit, o să joace foarte ofensiv, iar acest lucru înseamnă că Oly poate pleca cu tolba plină.

Biletul zilei din 06.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare